Κυριακή 9 Μαΐου 2021

9 Μάη 1945: Αυτή είναι η Ημέρα των Λαών!

 Ημέρα νίκης του Ανθρώπου εναντίον του φασισμού, Ημέρα της  Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών!

 Τι λένε οι παραχαράκτες της ιστορίας με εντολή της ΕΕ; «Ημέρα της Ευρώπης» σήμερα;;;

 Μάλλον αυτό είναι η τελευταία διαστροφή των χυδαίων αντικομουνιστών που μετατρέπουν την Ημέρα της Νίκης κατά του φασισμού με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς σε μέρα αγάπης και «αξιών» της ΕΕ! Της ΕΕ που και σήμερα θρέφει το τέρας του φασισμού στα υπόγειά της.

 Και χωρίς ντροπή αναρτούν τη σημαία της ΕΕ στην Ακρόπολη για να μας πουν ότι διαγράφουμε την ιστορία και τη μεγαλύτερη αντιφασιστική μέρα και την κάνουμε γλυκανάλατη μέρα έρωτος(!) μεταξύ των καπιταλιστών της Ευρώπης που χθες (και σήμερα) κατάσφαζαν τους λαούς για τα κέρδη τους!

  «Το κίνημα σας έχει προσφέρει μια υπηρεσία σε όλο τον κόσμο. Έχει δώσει σε όλο τον κόσμο το απαραίτητο αντίδοτο στο Ρωσικό δηλητήριο...

Ύμνοι Τσόρτσιλ για τον φασισμό του Μουσολίνι!

 «Ο Εθνικοσοσιαλισμός απελευθέρωσε τον Γερμανό εργάτη από τη μέγγενη ενός δόγματος (σσ: του κομμουνισμού δόγματος) που ήταν βασικά εχθρικό τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε τον εργάτη στο έθνος του. Τον μετέτρεψε σε πειθαρχημένο στρατιώτη της εργασίας και συνεπώς σε σύντροφό μας»]

Άλφριντ Κρουπ, Πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Βιομηχάνων

 «Η Εργασία Απελευθερώνει»! Προφητικό σύνθημα υποδοχής των κρατουμένων του Άουσβιτς («οδηγός» αυτών που ψήφισαν την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2003/88/ΕΚ με το 10ωρο, το 12ωρο, το 13ωρο...)!

 Και σήμερα οι απόγονοι αυτών των τεράτων κυβερνούν τις «αξίες» της ΕΕ, αυτοί διαστρέφουν και παραχαράσσουν την ιστορία. Και θέλουν να ξεχάσουμε τις 700.000 νεκρούς στην Ελλάδα. Να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε τη θυσία του σοβιετικού λαού και να πούμε ότι φασισμός και κομμουνισμός ήταν ίδιοι και σφάχτηκαν μεταξύ τους!

Να ξεχάσουμε ότι: η συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στρατού στη συντριβή του φασισμού και στην απελευθέρωση των λαών της αγνώμονης (καπιταλιστικής) Ευρώπης αφορούσε:

  • Σ’ ένα μέτωπο, το μήκος του οποίου κυμαινόταν από 3.000 έως 6.200 χιλιόμετρα, ο Κόκκινος Στρατός έδωσε ενάντια στον ναζισμό αδιάλειπτα μάχες για 1.418 μερόνυχτα.
  • Κάθε λεπτό του πολέμου, η Σοβιετική Ένωση θρηνούσε κατά μέσο όρο 9 νεκρούς. Κάθε ώρα 540 νεκρούς. Κάθε μέρα 13.000 νεκρούς.
  • Σε έναν πόλεμο που η Βρετανία θρήνησε 375.000 νεκρούς και οι ΗΠΑ περίπου 400.000, η ΕΣΣΔ προσέφερε πάνω από 20 εκατομμύρια παιδιά της.
  • Πάνω από 10 εκατομμύρια οι ανάπηροι και οι τραυματίες με τον ανθό του σοβιετικού λαού να φράζει με τα στήθια του το Στάλινγκραντ, το Λένινγκραντ, τη Μόσχα, το Κουρσκ, τη Σεβαστούπολη.
  • Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στοίχισε στην ΕΣΣΔ σε υλικές ζημιές το κολοσσιαίο ποσό των 485 δισεκατομμυρίων δολαρίων (σσ εποχής), μεγαλύτερο απ’ αυτό που κατέβαλαν ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία μαζί.
  • Πάνω από 1.700 πόλεις, πάνω από 70.000 χωριά, πάνω από 30.000 βιομηχανικές επιχειρήσεις, πάνω από 100.000 συνεταιριστικές μονάδες, αμέτρητες χιλιάδες νοσοκομεία, σχολεία, βιβλιοθήκες έγιναν στάχτη στο έδαφος της ΕΣΣΔ από τους ναζί.

   Έτσι γράφτηκε η Ιστορία μέχρι τις 9 Μάη (που τώρα διαστρέφουν μιλώντας για «Ημέρα της Ευρώπης»!), Αυτά πρόσφεραν οι κομμουνιστές στον πόλεμο κατά του φασισμού. Αυτή είναι η «σχέση» του σοσιαλισμού και των κομμουνιστών με το φασισμό: «Σχέσεις» που το έχουμε τονίσει και θα το επαναλάβουμε: Τις χωρίζει αίμα! Το περισσότερο αίμα που χύθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα!

 «Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ό,τι μπορεί ποτέ να πληρώσει…» (Ερνεστ Χεμινγουέι)].

 Με βάση το άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου:

9 Μάη 1945: Αυτή είναι η σημαία μας!

https://www.imerodromos.gr/9-mai-1945-ayti-einai-i-simaia-mas/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου