Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο ΣΥΡΙΖΑ και το καπιταλιστικό πολιτικό τόξο




Άκου φίλε συριζαίε,



εσύ που ζητάς να συμπαραταχθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις επιθέσεις που του κάνουν Άδωνης, και Βορίδης, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ και λοιποί συγγενείς.







Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού πολιτικού τόξου, ανεξαρτήτως χρώματος και ονόματος:



-Στηρίξατε και στηρίζετε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και τις άλλες συνθήκες, όλοι μαζί, με κόντρα μόνο από το ΚΚΕ*.

-Στηρίζετε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη και τους λοιπούς συγγενείς τα μνημόνια.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε μαζί, 700 εξοντωτικούς μνημονιακούς νόμους και 24.000 μνημονιακές εφαρμοστικές υπουργικές αποφάσεις.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί τη καρατόμηση των συντάξεων και των μισθών.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί τη φορολογική εξόντωση μισθωτών, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων και αγροτών.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί τον κατώτατο και υποκατώτατο μισθό και όλες τις μορφές μερικής απασχόλησης και ελαστικής εργασίας.

-Μειώνετε τον αριθμό των ανέργων αυξάνοντας τον άνεργο /ή και απλήρωτο χρόνο της εργατικής τάξης!

-Μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού πολιτικού τόξου, ανεξαρτήτως χρώματος και ονόματος, ψηφίσατε ή και διατηρήσατε τη νομοθεσία κατάργησης των εργασιακών δικαιωμάτων.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί την εξευτελιστική συμφωνία με τους εφοπλιστές, ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου εμπορικού στόλου του κόσμου, για εθελοντική φορολόγηση(!!!) στο ύψος του… 0,010% των φορολογικών εισπράξεων του κράτους, την ώρα που ο λαός στενάζει στους φόρους!

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί τον ΕΝΦΙΑ.

-Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε όλοι μαζί τα τερατώδη πρωτογενή πλεονάσματα βυθίζοντας τη χώρα σε χρόνια υπανάπτυξη.

-Δεχθήκατε όλοι μαζί τους εξευτελιστικούς ελέγχους μέχρι το 2060.

-Παραδίδεστε όλοι μαζί με επαίνους στις «αγορές», τις οποίες υμνείτε σαν θεό.

-Όλοι μαζί, με σιωπηρή συμφωνία, οδηγήσατε σε παραγραφή τις λίστες των φοροφυγάδων που έβγαλαν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.

 -Όλοι μαζί, εν χορώ και οργάνοις ή με νταούλια και ζουρνάδες, ξεπουλάτε τη δημόσια περιουσία, λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ, φιλέτα οικοπέδων, ακίνητα, παραλίες και όλοι μαζί εκχωρήσατε στο υπερταμείο το δημόσιο πλούτο των ΔΕΚΟ, κοψοχρονιά και χάρισμα στους «επενδυτές»!


-Όλοι μαζί ακυρώσατε συμφέρουσες συμφωνίες για αγωγούς με τη Ρωσία και εκχωρείτε στους αμερικανούς τον αγωγό για το υγροποιημένο αέριο.

-Όλοι μαζί προσκυνάτε τους αμερικανούς και το ΝΑΤΟ και βοηθάτε με συμφωνίες στα Βαλκάνια, να περικυκλωθεί η ανταγωνίστρια Ρωσία, ωθώντας σε νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενώ υπερψηφίζετε επί χρόνια και τις κυρώσεις για χάρη της φασιστοστρεφούς Ουκρανίας.

-Όλοι μαζί εκχωρείτε νέες βάσεις πολέμου, ακόμη και για ατομικά όπλα, στους Αμερικανούς.

-Όλοι μαζί, δήθεν ανησυχείτε για το φασιστικό φαινόμενο, αλλά αυτό παραμένει ελεύθερο και αδιαφορείτε σκόπιμα που η δικαιοσύνη αργεί να έρθει.

-Όλοι μαζί, με τον Άδωνη, τον Βορίδη, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού πολιτικού τόξου, ανεξαρτήτως χρώματος και ονόματος, στηρίζετε με ύμνους την καπιταλιστική επιχειρηματικότητα και την διαιώνιση της εκμετάλλευσης του λαού και της εργατικής τάξης από το κεφάλαιο.

-Μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού πολιτικού τόξου, στέκεστε απέναντι στο ΚΚΕ γιατί σε τίποτα δεν συμφωνεί από αυτά, σε τίποτα δεν προσκυνά και με τίποτα δεν παραδίδεται.



Όλοι μαζί το συκοφαντείτε, το λοιδορείτε, το πολεμάτε και χρησιμοποιείτε κάθε αντικομουνιστικό μέσο που η αστική προπαγάνδα έπλασε από τη γέννηση της κομμουνιστικής ιδεολογίας.



Και ο κατάλογος είναι ατελείωτος…



Και αφού είστε βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στον καπιταλιστικό βούρκο, ζητάτε από τους κομμουνιστές να συστρατευθούν μαζί σας κατά της επάρατης δεξιάς, κατά του Βορίδη και του Άδωνη, σαν να μην είστε όλοι μαζί εσείς σε αυτό το αντιλαϊκό μπαράζ μέτρων κατά των εργαζομένων και κατά του λαού. Ζητάτε να σας παινέψουμε που σκοτώνεστε με τους δεξιούς στο ποιος είναι καλύτερος υπηρέτης του συστήματος! Ξέρουμε τις διαφορές σας. Μάχεστε μεταξύ σας ποιος είναι καλύτερος διαχειριστής του κεφαλαίου και της ταξικής δικτατορίας του.



Θα μας βρίσκετε όλοι απέναντί σας και ο καθένας ξεχωριστά, ανάλογα με την ιδιομορφία της υπηρεσίας του στο σύστημα. Αυτό απαιτεί το συμφέρον των εργαζομένων και του λαού.



Μη καρτεράτε να έρθουμε δίπλα σας, στα χαρακώματα υπεράσπισης του καπιταλισμού. 

100 χρόνια στο ίδιο μετερίζι, με την εργατική τάξη και τον λαό, δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ!


*και κάποιες εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις, όπως οι ίδιες δηλώνουν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου