Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Αυστραλία - κόσμος. Αυτός είναι ο καπιταλισμός!

Άλλοι βομβαρδίζουν, άλλοι πνίγουν, άλλοι αφήνουν τον κόσμο να πεθάνει από την πείνα, άλλοι διώχνουν, άλλοι στήνουν συρματοπλέγματα, άλλοι στρατόπεδα συγκέντρωσης, άλλοι ψηφίζουν νόμους να τους παίρνουν ό,τι χρυσό, χρήμα και αξία έχουν πάνω τους χωρίς επιστροφή, άλλοι θέλουν δημοκρατικό δημοψήφισμα για να τους ψοφήσουν, άλλοι σχεδιάζουν θαλάσσια σύνορα από τα οποία δεν θα περνάει κανείς… Στήνουν hot spot στον πάτο της θάλασσας!Τέλος, όλοι μαζί συγκροτούν την Κόλαση των λαών του κόσμου.Ρατσιστικές και φασιστικές κραυγές παντού. Καμία ενοχή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Αυτός ήταν πάντα ο καπιταλισμός. Είτε μάζευε δούλους από την Αφρική για την Αμερική, είτε έστηνε απαρτχάιντ και θαλάμους αερίων, είτε χώριζε τον κόσμο σε αποικίες, είτε βομβάρδιζε με ναπάλμ, χημικά, ατομική βόμβα και απεμπλουτισμένο ουράνιο, είτε έκλεβε τον πλούτο των λαών, είτε γέμιζε τις ηπείρους μετανάστες και ανέργους και τις θάλασσες με πτώματα. Πάντα ίδιος ήταν.Ύστερα κάποιοι μιλάνε για αξίες της ΕΕ!!! Αμέσως μετά αναθέτουν στο ΝΑΤΟ να πνίγει τους μετανάστες, την ώρα που οι χώρες - μέλη του βομβαρδίζουν και υποδουλώνουν όλη τη Μ. Ανατολή και τη μισή Αφρική.Αυτός είναι πάντα.Και αν νομίσατε ότι τα κάνει εκεί που έχει πρόβλημα με τους μετανάστες και την κρίση, δείτε ότι τα κάνει και εκεί που δεν έχει πρόβλημα. Από την Ελβετία και την Δανία που κλέβουν τους μετανάστες από ό,τι έχουν, μέχρι την Αυστραλία που τους στέλνουν σε σίγουρο θάνατο.Πόσο θα χαίρονται οι Ναζί που οι συνεχιστές τους, τους ξεπερνάνε!
 Η είδηση - αφορμή για το σχόλιο:

Και με το νόμο παρακαλώ, με απόφαση της ουδέτερης και ανεξάρτητης, τυφλής δικαιοσύνης του καπιταλισμού!!!Η Αυστραλία στέλνει σε μακρινό νησί του Ειρηνικού εκατοντάδες βαρύτατα νοσούντες μετανάστεςTo Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας έκανε την προηγούμενη εβδομάδα δεκτό το αίτημα της κυβέρνησης να στείλει σε νησί του Ειρηνικού που βρίσκεται 3.000 χλμ μακριά από τη χώρα 267 μετανάστες που έχουν υποβάλει αίτημα παροχής ασύλου, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί πάσχουν από καρκίνο ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο θανατηφόρων ασθενειών. Στους βαρύτατα πάσχοντες που θα απελαθούν και 37 βρέφη

Δείτε και τη φρίκη του νησιού της Αυστραλίας που το έκαναν offshore κράτος(!) για να στοιβάζουν τους ανεπιθύμητους μετανάστες, μαζί με τα άφαντα κεφάλαια παγκόσμιων φοροφυγάδων.

Εκεί όπου ο θάνατος φαντάζει λύση στα μάτια των παιδιών
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου