Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΣΚΑΪ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ!



 Ο ΣΚΑΪ, ενώ είχε μεταδώσει σε κανονική ροή την είδηση για την απόφαση της ΕΚΤ να κάνει (ανά πάσα στιγμή) άμεσα απαιτητά όλα τα δάνεια προς την Ελλάδα (135 δισεκ.) και το κούρεμα των καταθέσεων άνω των 8.000 ευρώ, ξαφνικά στις 00:45 της 4 Ιουλίου, βαράει συναγερμό με έκτακτο δελτίο και σε τρομοκρατικό τόνο, αναγγέλλει πάλι τα ίδια περί πτώχευσης, απαιτήσεων της ΕΚΤ δια στόματος Μοσκοβισί καθώς και κούρεμα καταθέσεων. 

Κάλεσε και πολλούς «ειδικούς αναλυτές» εδικούς μάλλον στην κατασκευή αισχρών τρομοκρατικών και εκβιαστικών σεναρίων. Ένας από αυτούς ξαφνικά πέταξε έτσι στα ξεκάρφωτα ότι το "κούρεμα" καταθέσεων μπορεί να φτάσει και το 70%! Ε, να μη βάλει και αυτός τον τρομολαγνικό λόγο του για χάρη του Αλαφούζου και των κεφαλαιοκρατών.

Εκεί στο ΕΣΡ τι να κάνουν άραγε; Ψήφιδαν ήδη το ΝΑΙ;
Δεν είναι παράξενο ότι αυτά μπορεί να τα κάνει κανονικά το παγκόσμιο κεφάλαιο αλλά δεν μας το λέει γι αυτό ο ΣΚΑΪ και κυρίως δεν το κάνει για να καταγγείλει το παγκόσμιο κεφάλαιο ότι πνιγει το λαό μας. Δεν πόνεσε ποτέ για τη σωστή πληροφόρηση και το λαό. Το κάνει, αντίθετα, για να πανηγυρίσει έναν ακόμη ωμό εκβιασμό, ώστε να περάσει το δικό του ΝΑΙ! 

Εγώ δεν πιάνω στα σοβαρά και τις διαψεύσεις που έκαναν οι κυβερνητικοί αλλά και αυτό είναι στο ίδιο παιχνίδι από την αντίθετη πλευρά. Μήπως μας είχαν πει από πριν ότι θα κλείσουν τις τράπεζες από 30/6; Γιατί να τους πιστέψω;

Αυτό που ο λαός όμως πρέπει να πιστέψει, είναι ότι βρίσκεται στα νύχια των πλέον αιμοσταγών κεφαλαίων που μέσα από ένα αισχρό παιχνίδι εντυπώσεων με την κυβέρνηση, αυξάνουν διαρκώς τα βάρη στις πλάτες του.


Για το λόγο αυτό στο δημοψήφισμα πρέπει ο λαός να φτύσει και τους "σωτήρες" του ΟΧΙ και τους "σωτήρες" του ΝΑΙ. 

ΟΧΙ, ΟΧΙ ,ΟΧΙ είναι η μόνη λύση! ΟΧΙ στις συμφωνίες, στην ΕΕ και στο ευρώ! Πέραν αυτού, μόνο βασανιστήρια γενεές γενεών μας περιμείνουν και μη παρασύρεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου