Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.
Μια τεράστια διαδήλωση του ΠΑΜΕ έβαλε τέρμα στην περίοδο ανοχής που καλλιεργούσε η άρχουσα τάξη, δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση να μετατρέψει τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις σε νέες αυταπάτες περί «έντιμου συμβιβασμού» που σημαίνει νέα μνημόνια και σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, με άλλη ονομασία.

 

Οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις 5 μηνών μόνο σκοπό είχαν, να εξαπατήσει η κυβέρνηση το λαό περί δήθεν «πολιτικής διαπραγμάτευσης» και νέων «καλών μνημονίων» που θα ονομάζονται «ισότιμες συμφωνίες εταίρων».

Όλα αυτά αποτελούν, από 11/6/2015, παρελθόν. Καμιά αυταπάτη, καμία ανοχή, ώρα για αγώνα, κόντρα στην υποταγή.1 σχόλιο:

 1. Θέμα: Μαθαίνουμε Να Σκεφτώμαστε

  1ον. Όποια, Όποιος και Όποιοι μιλούν με ορολογία Καταστροφολογίας, Φόβου και όλα τα συναφεί και Παράγωγα αυτών, Εξωτερικευούν α) Την Μορφή Αρρώστιας που τους κατέχει, β) Λειτουργούν ως διεκπεραίωση Άλλων, συνήθως, Ανομων και Αντικοινωνικών λειτουργιών, που Στόχο και Σκοπό Έχουν τον Μπλοκάρισμα της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

  2ον. Η έλλειψη Γνώσης (Παιδείας), κάνει τον ΦΟΒΟ πιο ... "ελκυστικό" ! Γιαυτό άλλωστε το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα απεχθάνεται την Παιδεία όπως ο Δίαολος το Λιβάνι ! Και ώς Συνεπαγωγή το Αυτό Σημερινό ΟικονομικοΚοινωνικό Σύστημα Βασίζεται (Απλά) στο ΨΕΜΑ και στης Μισές Αλήθειες που ΕΙΝΑΙ χειρότερες και από τα Ψέματα ! Αυτά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Αρρώστειες του Πνεύματος κ. της Ψυχής (μιλάμε πάντα για Ανθρώπους και Ανθρώπινες Κοινωνίες !), επαγωγικά η ίδια η Φύση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ Άρρωστη, ΕΙΝΑΙ Μια Θανατηφόρα Αρρώστεια ! Το Σήμερα (για ακόμη μια φορά το ... Δείχνει !)

  3ον. Στο ΔΙΑΤΑΥΤΑ: Οι ... "ΘΕΣΜΟΙ" είναι Βλ. 1ον. ! Φοβόμαστε ΚΥΡΙΟΙ της Ελληνικής Κυβέρνησης τους Άρρωστους και Φοβισμένους ;;

  και 4ον ως Πρόταση:
  ΑΣ τους ... Λυπηθούμε και ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ στην ανοίατη Αρρώστεια Τους την ... ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!

  ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή