Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το «αυγό του φιδιού» γλεντά χτυπώντας μετανάστες

Στη Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα για μια ακόμη φορά η τοπική φασιστική εξουσία που εγκαθιδρύθηκε από τη Χ.Α., μέλη της «Επιτροπής Κατοίκων» Αγ. Παντελεήμονα και τους συνοδοιπόρους της, έδρασε στις 4/2/10 ημέρα «Τσικνοπέμπτης».

Είναι απίστευτα τα όσα συνέβησαν στην πλατεία χωρίς τάχα να τους έχει αντιληφθεί κανείς!

Αρχικά εγκατέστησαν μεγαφωνική και, με ένταση στη διαπασών, κάλεσαν τους «Έλληνες» να γιορτάσουν την «Ελληνική Τσικνοπέμπτη» αλά «Ελληνικά»!

Πως γιορτάζεται η «Ελληνική Τσικνοπέμπτη» κατά τη Χ.Α. ;

«Απλά» έδερναν όποιον μετανάστη έβρισκαν μπροστά τους σε όλο το περίγυρο της Πλατείας. Κάποιοι από τους μετανάστες που τους χτύπησαν και μάτωσαν αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωνε. Οι «Έλληνες» γλένταγαν και γιόρταζαν»! Αυτό έλεγαν από τα μεγάφωνα!

Τραγούδια δημοτικά στη διαπασών μετέδιδαν σε δημοτική έκδοση τα φασιστικά εμβατήρια του Μεταξά και του εμφυλίου όπως «Γιατί χαίρεται και χαμογελάει ο κόσμος πατέρα;» κ.α..

Ρίχνονταν συνεχώς συνθήματα όπως «Ζήτω η Ελλάς», «Ζήτω ο Στρατός», «Ζήτω τα Τάγματα Ασφαλείας» και από κάτω μια ομάδα αλλαζόντων φασιστοειδών φώναζε «ζήτω!» «ζήτω!» σε κάθε σύνθημα!

Δεν έλειψαν και τα «εθνικά προσκλητήρια» όπως «Έλληνες κατεβείτε με τα τσεκούρια», «Έλληνες πάρτε τα γιαταγάνια σας» κ.α.

Φυσικά ούτε τα «κανάλια» είδαν και άκουσαν τίποτα, ούτε το τοπικό αστυνομικό τμήμα που απέχει 40 μέτρα από τη πλατεία, ούτε τα ΜΑΤ που κατά τα άλλα επεμβαίνουν αμέσως για την «προστασία» των φασιστοειδών από τους «ξένους», ούτε οι «αστυνομικοί της γειτονιάς» του κ. Χρυσοχοΐδη που δήθεν περιπολούν…

Κανένας δεν ήταν εκεί για να προστατεύσει όχι μόνο τους μετανάστες αλλά και τους Έλληνες πολίτες από την επιδομή των φασιστοειδών. Προφανώς κάνουν καλά τη βρώμικη δουλειά… Το «αυτό του φιδιού» εκκολάπτεται σε περιβάλλον θαλπωρής από την εξουσία μέχρι που θα είναι αργά…

Κατά τα άλλα η Βουλή συζητά τα δικαιώματα των μεταναστών!

ΚΑΤΟΙΚΟΣ

1 σχόλιο: