Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Το ΝΑΤΟ κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον μεγάλο πόλεμο

Ο «τελευταίος Ουκρανός» πλησιάζει και η Δύση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τους νεκρούς Ουκρανούς με ζωντανούς στρατιώτες της στα πεδία των μαχών.

 Το ΝΑΤΟ συσκέπτεται, στη Πράγα, με τους υπουργούς αμύνης και τα επιτελεία του και στρώνει το δρόμο για παγκόσμιο πόλεμο. Έχει αυτό-αξιολογήσει τον εαυτό του νικητή κατά της Ρωσίας από το 2014, όταν ξεκίνησε την πορεία προκλήσεων για να φτάσουμε σταδιακά στην εισβολή των Ρώσων και στο σημερινό πολεμικό αδιέξοδο.

 

  Το αδιέξοδο αποτελεί τον αρχικά επιδιωκόμενος σκοπό του ΝΑΤΟ, γιατί μόνο έτσι μπορεί να οξύνει ελεγχόμενα τον πόλεμο, στέλνοντας συνεχώς πιο εξελιγμένα όπλα για να εξισορροπούν τους Ρώσους και να μεταφέρουν τον πόλεμο στο βάθος της Ρωσίας.

 Και το αίμα ρέει συνεχώς. Κι αν ο «ο τελευταίος Ουκρανός» πλησιάζει στο τέλος του, στέλνουν πλέον δικά τους στρατεύματα. Κι αν τα όπλα των Ρώσων εξελίσσονται, στέλνουν και αυτοί νέα όπλα. Μέχρι να εκτιμήσουν το «έχει τους» και αν μπορούν πραγματικά να νικήσουν και…

 Έτσι κι αλλιώς η αιματοχυσία στους σιτοβολώνες της Ουκρανίας μετατρέπεται από «πόλεμο δι’ αντιπροσώπων» σε πραγματικό πόλεμο Ρωσίας – ΝΑΤΟ με θύματα την ειρήνη και τον έναν λαό που τον χώρισαν σε δύο κράτη.

 Για όσους στην αρχή του πολέμου μίλησαν για «καημένη Ουκρανία», καημένη την έκαναν τα σχέδια του ΝΑΤΟ να την πνίξει στο αίμα γιατί έτσι είναι το σχέδιο νίκης  επί της Ρωσίας.

 Η δημόσια ομολογία ότι οι ΗΠΑ έδωσαν «κρυφό ΟΚ» στα φασιστοειδή του Κιέβου στη χρήση των όπλων τους για βομβαρδισμό της Ρωσίας, φανερώνει τους σκοπούς τους. Γιατί δεν πρόκειται για βομβαρδισμό που κάνει η Ουκρανία, αλλά τα στρατιωτικά αποσπάσματα, «σύμβουλοι», του ΝΑΤΟ. Ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί για κτύπημα ρωσικών ραντάρ πυρηνικών όπλων! Πράγμα που δείχνει τον βαθύτερο σχεδιασμό.

 Κι όσο και αν φαίνεται λογικό το δικαίωμα στον βομβαρδισμό του ενός από τον άλλον, το ότι αυτό οδηγεί σε μεγάλο πόλεμο τεραστίων διαστάσεων, οι δυτικοί το κρύβουν πίσω από το «δικαίωμα»!!! Η γενοκτονία της Γάζας θα είναι μια κουκίδα αυτής της λογικής αίματος των ιμπεριαλιστικών «δικαίων»!

 

Σχετικό:

Τρεις μέρες πριν ξεκινήσει ο πόλεμος είχα γράψει: «Ο κόσμος μπαίνει σε νέο τούνελ αιματηρών ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων με δήθεν αφορμή την Ουκρανία. Το διακύβευμα είναι πάλι η ιμπεριαλιστική κυριαρχία στον πλανήτη και το ξαναμοίρασμα του κόσμου!»

 

http://aristeripolitiki.blogspot.com/2022/02/blog-post_21.html

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου