Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Διπλή απρέπεια και αχαριστία Νετανιάχου:

 -Μηδένισε τους απελευθερωτές των λαών και των Εβραίων από τους Ναζί

-Εξομοίωσε εμμέσως τους Παλαιστίνιους με τους Ναζί!


Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του Ισραήλ και τη γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων, κατέφυγε σε απαράδεκτη ιστορική διαστρέβλωση και απρέπεια απέναντι στα εκατομμύρια νεκρών που έπεσαν για να νικηθεί το ναζιστικό τέρας και μαζί με τους λαούς να λάβει τέλος η εξόντωση των Εβραίων! Απαξίωσε να αναφερθεί στα 25 εκ. νεκρών Σοβιετικών και στον Κόκκινο Στρατό που απελευθέρωσε πρώτος τους Εβραίους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, απαξίωσε ακόμη να αναφερθεί και σε εκείνους που με κίνδυνο της ζωής τους διέσωσαν Εβραίους, σε πολλές κατεχόμενες χώρες, από την εξόντωση!

 Το χειρότερο; Αντέστρεψε τους πραγματικούς ρόλους και χωρίς ντροπή εξομοίωσε, εμμέσως, τους σκλαβωμένους στο κράτος του, Παλαιστινίους, με τους Ναζί!!!

 Η δήλωση (ΕΡΤnews, 6/5/2024, 21:10 περίπου): «Πριν από 80 χρόνια οι Εβραίοι ήταν τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι σε αυτούς που ήθελαν να μας καταστρέψουν. ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ. Σήμερα είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με αυτούς που πάνε να μας καταστρέψουν…»

 Δείτε το βίντεο

 https://www.youtube.com/watch?v=PFP3VWTZgok

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου