Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καπιταλιστική Πολωνία, το χαϊδεμένο παιδί του αντικομουνισμού

Νέο βήμα προς τον έρποντα φασισμό, έκανε η καπιταλιστική Πολωνία, σε πλήρη αντιστοιχία με την ίδια πορεία του φασισμού σε όλη την Αν. Ευρώπη από τις Βαλτικές χώρες μέχρι τη Βουλγαρία. Απαγόρευσε κάθε τι κομμουνιστικό!  Ακόμη και την  απελευθέρωσή της από τον Σοβιετικό στρατό!


 Στο μεταξύ πριν την ψήφιση του νόμου το Πολωνικό Ινστιτούτο Εθνικής Μνήμης αποφάσισε να καταστρέψει τα μνημεία της σοβιετικής εποχής, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται περίπου 500 μνημεία που είναι αφιερωμένα στους σοβιετικούς στρατιώτες που έπεσαν πολεμώντας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά σου λέει δεν έχουν έρποντα φασισμό!


 


Και τώρα που η πολωνική αστική τάξη απαγόρευσε κάθε αναφορά σε όνομα, επίθετο, γεγονός, πράξη κλπ, που περιέχει μέσα το όνομα «κομμουνισμός» και τα παράγωγά του, και επιπροσθέτως λέει και σε αναφορά σε «κάθε ολοκληρωτισμό»(!) θα γράψει μεγαλοπρεπώς στην ιστορία της: Η Πολωνία απελευθερώθηκε από τον ναζιστικό και κομμουνιστικό ζυγό το 1989!
Φυσικά, τα ολοκληρωτικά δικτατορικά αστικοτσιφλικάδικα καθεστώτα της Πολωνίας του μεσοπολέμου, που την έβαψαν με αίμα των γύρω λαών, όχι μόνο δεν θα απαγορεύεται να αναφερθούν αλλά αναφέρονται πάντα ως… πατριωτική Πολωνική Δημοκρατία της… «καημένης και δύστυχης» Πολωνίας!!!!


 


Σκεφθείτε όμως να μην υπήρχε ο… «κομμουνιστικός ζυγός». Όλοι θα ήταν στάχτη κοκάλων των φουγάρων του Άουσβιτς, της Τρεμπλίνκα και των άλλων στρατοπέδων. Αυτό πρόβλεπε το σχέδιο του Χίτλερ με τον οποίο οι αστικοτσιφλικάδες δικτάτορες της Πολωνίας, δεν δίστασαν καθόλου να συνεργαστούν για να διαμελίσουν την Τσεχοσλοβακία το 1938 (περιοχή Τέσεν), ενώ προηγούμενα αρνήθηκαν να περάσει κάθε σοβιετική βοήθεια προς την Τσεχοσλοβακία… πονηροί οι φασίστες της, απλώς δεν κατάλαβαν ότι ο άλλος φασίστας, ο Χίτλερ, ήταν πιο πονηρός από αυτούς.Εννοείται βέβαια πως θα θεωρήσουν μεγάλο πολωνικό «ηρωισμό» την εκτέλεση 23.000 σοβιετικών αιχμαλώτων στρατιωτών και αξιωματικών (τους το κάρφωσε ο ομογάλακτός τους Πούτιν και κατάπιαν τη γλώσσα τους) από τον πόλεμο του 1920, όταν επιτέθηκαν προς ανατολάς μαζί με ολόκληρη την Αντάντ, μη εξαιρουμένης της Ελλάδας (εκστρατεία της Ουκρανίας) και απέσπασαν εδάφη από τη Σ. Ένωση (Λευκορωσία, Ουκρανία) και τη Λιθουανία, μαζί και την πρωτεύουσα της τελευταίας.Μετά, με τη συνεργασία του Γκέμπελς, ανακάλυψαν το Κατίν για να απαλλαγούν από την ολοφάνερη ενοχή του εγκλήματος. Δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεχής αύξηση του αριθμού του Κατίν… 4,6,16,23,30 χιλιάδες μέσα σε 73 χρόνια με στόχο να τα φτάσουν στις 100 χιλιάδες μαζεύοντας κάθε εκτελεσμένο από Γερμανούς σε ακτίνα 100-200 χιλιόμετρα και να «αποδείξουν» ότι… καλώς εκτέλεσαν τους Σοβιετικούς! Η μόνη διαφορά είναι πως το ένα έγκλημα το έκαναν χωρίς καμία αμφιβολία οι δικτάτορες της Πολωνίας ενώ το άλλο, το Κατίν, οι διάδοχοι των Πολωνών δικτατόρων, το αποδίδουν στην ΕΣΣΔ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το αποδείξουν, γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν έγινε και θα μένουν πάντα στις αντικομουνιστικές κατηγορίες χωρίς περιεχόμενο… ή στην απίστευτου ιστορικού κάλους «απόδειξη» ότι «αφού ο Στάλιν ήταν εγκληματίας, άρα το έκανε»!!!


 


Το μόνο που έγινε τότε, ήταν ο εξοπλισμός μιας πολωνικής στρατιάς στην ΕΣΣΔ, την οποία μέσω Ιράν έστειλε στη Δύση να πολεμήσει από εκεί και παράλληλα ο εξοπλισμός πολλών πολωνικών στρατευμάτων στους κόλπους του κόκκινου στρατού, ο οποίος με επικεφαλής τον Πολωνό, από πατέρα, στρατάρχη Ροκοσόφσκι (Konstanty Ksawerowicz Rokossowski) απελευθέρωσαν την Πολωνία.Τα μέρη που κατέλαβαν το 1920 οι Πολωνοί, τα ονόμασαν… «Ανατολική Πολωνία»(!) και από το 1939 ωρύονται μαζί με κάθε αντικομουνιστικό σκύβαλο, ότι τα… υποδούλωσε η ΕΣΔΔ (90% πληθυσμός Λευκορώσοι, Ρώσοι, Ουκρανοί και Λιθουανοί)! Σαν να ισχυρισθεί σήμερα η Τουρκία ότι αν η Κύπρος απελευθερώσει το βόρειο κατεχόμενο κομμάτι της, σημαίνει ότι καταλαμβάνει τη… νότια Τουρκία!Έτσι γράφουν την ιστορία οι αστοί και έτσι προωθούν κάθε μέρα και ένα βήμα τον φασισμό.… με την ευγενική χορηγία της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και όλων των ευαγών ιδρυμάτων τους βέβαια!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου