Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Μονοπώλια. Ίδια απάνθρωπα πάντα



Σχόλιο με αφορμή την αποκάλυψη ότι γερμανικά μονοπώλια αυτοκινητοβιομηχανίας ενέχονται σε παραγγελία μελέτης επίδρασης ντιζελοκαυσαερίων στους ανθρώπους που κατέληξε σε ζωντανά πειράματα πάνω σε νέους ανθρώπους.

 

Διάβαζα κάπου ένα επιχειρηματικό τηλεγράφημα χημικής – φαρμακευτικής γερμανικής βιομηχανίας που έκανε, κατά τη διάρκεια του Β.Π. Πολέμου,  παραγγελία "παρτίδας εμπορεύματος" προς τον διοικητή στρατοπέδου συγκέντρωσης – θανάτου:



«Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε μια νέα «παρτίδα» (γυναίκες με λυγερό δυνατό κορμί, νέες, υγιείς διευκρίνιζε ο συγγραφέας) στην ίδια τιμή. Η προηγούμενη «παρτίδα» ήταν πολύ καλή ποιοτικώς αλλά "εξαντλήθηκε"».



Ναι, το εμπόρευμα "εξαντλήθηκε"! 


(Στο μεταξύ, βρήκα μια ίδια αλληλογραφία της Bayer στον ιστότοπο nostimonimar.gr. Σίναι συγκλονιστική διαβάστε την!)

Όταν η Bayer αγόρασε «παρτίδες» γυναικών από το Άουσβιτς..











Σήμερα τα μονοπώλια ζητούν εθελοντικό «εμπόρευμα» γιατί το σύστημα έχει «ανθρωπιστικές αρχές» αλλά τις ίδιες ανάγκες για ζωντανό αίμα. Αφού εξαθλιώνουν μεγάλο τμήμα του παγκοσμίου πληθυσμού και το μετατρέπουν σε ζόμπι του συστήματος που κυνηγάει την επιβίωση μέσα από τις «αξίες» του καπιταλισμού, στο τέλος αυτό μετατρέπεται και σε αναλώσιμο «εμπόρευμα» – δήθεν εθελοντικά!



Κανένας δημοσιογράφος δεν εστίασε σε αυτή τη μετατροπή. Όλοι εστίασαν στο «σοκ» να μετατρέπονται ελεύθεροι άνθρωποι του ελεύθερου κόσμου, σε πειραματόζωα κάνοντας "μόκο" για τα τεράστια εγκλήματα που στο μεταξύ έχουν γίνει, με την ίδια λογική, σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες!



Κατά την ίδια λογική δεν σοκάρονται, παρά μια μέρα το χρόνο(!) για τα παιδιά – σκλάβους και στο μόνο που εστιάζουν είναι ότι, η παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων οδηγεί σε αθέμιτο ανταγωνισμό των μονοπωλίων που διαθέτουν παιδιά – σκλάβους σε βάρος των... εντίμων μονοπωλίων που απλώς δεν μπορούν να έχουν σκλάβους! Για τέτοια πονο-ψυχιά μιλάμε, για να μη βάλω άλλο πρώτο συνθετικό.



Κατά τα άλλα και τα δύο είδη μονοπωλίων συμμετέχουν ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία υπέρ των φτωχών και καταφρονεμένων, μέσα από την υπεράσπιση της ελευθερίας κεφαλαίων, ανθρώπων και εμπορευμάτων, στο πλαίσιο της γνωστής απάτης που ονομάζεται Ελευθερία και «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»!!!



Α, γίνονται και δωρητές - ευεργέτες των λαών με το αίμα και τον ιδρώτα που περισσεύει και ξεχειλίζει από τα χρηματοκιβώτια τους στα υπόγεια των τραπεζών, θαμμένα μαζί με διαμάντια και κάθε είδους Νοσφεράτου!



Βοηθάνε και τη UNICEF! Όλα στο βωμό της εξαπάτησης για να συνεχίζεται το ίδιο έργο εκμετάλλευσης από την εποχή του (καπιταλιστικού) δουλεμπορίου  των αποικιοκρατών, μέχρι τη σύγχρονη σκλαβιά της εξάρτησης της ζωής από την αποδοχή της άγριας εκμετάλλευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου