Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1848;




Πάντα είχα μια μεγάλη απορία φίλοι μου αλλά δεν μπόρεσα να τη λύσω.


Έχει κάποιος έναν τρόπο, κάποιο λογισμικό, κάποιον αλγόριθμο τέλος πάντων, για να βρούμε πόσα δισεκατομμύρια αντικομουνιστικά και αντιμαρξιστικά άρθρα, βιβλία, θεωρίες, λόγοι πολιτικών, διαταγών, αναλυτών, νομπελιστών, καθηγητών, οικονομολόγων, φιλοσόφων, ιερατείων, ραδιοφώνων, τηλεοράσεων, κηρύγματα ραβίνων, παπάδων, χοτζάδων και όλων των αντικομουνιστικών φυλών του κόσμου έχουν πραγματοποιηθεί;



Είναι κανένας που να μπορεί να κάνει μια προσέγγιση από το 1848 και μετά;



 




Εγώ μόνο είναι αδύνατο να μετρήσω τις χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις που επέπεσαν πάνω μου τα τελευταία 60 χρόνια (τα άκουγα από την 1η δημοτικού, το 1956,  και τα διάβαζα πριν από το 1960!)



Νομίζω ότι θα μιλάμε για δισεκατομμύρια, πολλαπλάσια του πληθυσμού της γης! Όλοι αυτοί κατατρόπωναν τον μαρξισμό κάθε φορά και μόλις πήγαιναν στο καλάθι της ιστορίας και της διάψευσης, αντικαθιστούνταν από πολλαπλάσια νέα είδη που και αυτά κατατρόπωναν τον μαρξισμό όσο τα προηγούμενα κ.ο.κ.!!!



Τραγικό! Όλοι οι αντικομουνιστές βγήκαν "νικητές" απέναντι στον μαρξισμό και έχασαν τον πόλεμο με την σκληρή γι αυτούς πραγματικότητα.



…και το φάντασμα πλανάται τις νύχτες από πάνω τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου