Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πόλεμος προπαγάνδας

.
Οι «επαναστάτες» της Λιβύης με ηγεσία το ξεπουλημένο στους ξένους κομμάτι του καθεστώτος Καντάφι, μετά από… ηρωικό αγώνα «σώμα με σώμα»(!) των f16, των Στελθ, των Μιράζ και των Τορνέϊντο, κατέλαβαν τη πόλη Ατζαμπίγια, το λιμάνι της Ρας Λανούφ και τις πόλεις Μπρέγκα και Μπιν Τζαουάντ.

Οι αντάρτες όπου έβλεπαν στρατό ή όπλα του Καντάφι έπαιρναν τηλέφωνο στους Δυτικούς και τους έδειχναν που να βομβαρδίσουν. Τέλειος συντονισμός του αλήστου μνήμης «Ελεύθερου Κόσμου» για το καλό του λαού του Λιβύης!

Η τιμημένη δημοκρατική σημαία του βασιλιά Ιντρίς που δεν είχε ποτέ καταδεχτεί να πάρει ένα δολάριο από τις εταιρείες για το πετρέλαιο που τους χάριζε, θα κυματίζει παντού!


Οι αντικαθεστωτικοί προαναγγέλλουν «νικηφόρο πορεία προς την Τρίπολη»!


Μιλάμε για πραγματική επανάσταση των ντόπιων μη μισθοφόρων ανταρτών με σύνθημα την απελευθέρωση των πετρελαίων από τη σκλαβιά του Καντάφι! Λευτεριά ή θάνατος φώναζαν ακόμη και τα ίδια τα πετρέλαια!!!


Ο ανθρωπιστικός πόλεμος θριαμβεύει. Οι δυτικοί και οι «επαναστάτες» βομβαρδίζουν και ανατινάζουν μόνο τανκς αεροπλάνα κάτι άδεια σπίτια και αντιαεροπορικά. Αντίθετα οι Κανταφικοί σκοτώνουν μόνο αθώους πολίτες! Το έργο το είδαμε και στους προηγούμενους πολέμους.

Ο Γκέμπελς ακόμη και αν έλεγε ότι στο Στάλινγκραντ οι Εβραιομποσλεβίκοι ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν αθώους Γερμανούς οπλίτες θα ωχριούσε μπροστά στους μαθητές του!


Οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν θριαμβευτικά ότι το Τσερνομπίλ των Σοβιετικών εξέπεμψε περισσότερη ραδιενέργεια! Μπράβο επιτυχία!!!


Εδώ στην Ελλάδα μάθαμε ότι θριαμβεύσαμε με την επιμήκυνση και την ατέρμονη πληρωμή του χρέους που με τους μετριότερους υπολογισμούς θέλουμε 214 χρόνια για να το ξεπληρώσουμε, χωρίς στο μεταξύ να δανειζόμαστε ούτε σεντς!

Παντού θρίαμβοι …της προπαγάνδας!


Κάποια στιγμή όμως…


2 σχόλια:

  1. Στηρίζουμε με συνέπεια τους άραβες επαναστάτες , μέχρι το τέλος, για Δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
    Η Ιστορία κινείται με την πάλη των τάξεων και όχι με πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή