Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ουκρανία: Στο χείλος γενικής σύρραξης ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Στοπ στον πόλεμο. Αυτό το δίκαιο δεν ενδιαφέρει τους λαούς. ΕΙΡΗΝΗ τώρα!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία παίρνει διαρκώς και πιο άγρια τροπή. Διαρκώς και περισσότερο γίνεται αυτό που τεχνηέντως αποκρύπτονταν από την αρχή, πίσω από έναν «πόλεμο Ρωσίας κατά Ουκρανίας» και παίρνει την πραγματική του μορφή: μια σύγκρουση ΝΑΤΟ – Ρωσίας!

 Η κάθε πλευρά έχει συγκεντρώσει από πλευράς της όλα τα στοιχεία ενός «δίκαιου γενικευμένου πολέμου»! Αυτό το «δίκαιο», είναι δίκαιο ιμπεριαλιστών, όχι των λαών.

 Οι μάχες στην Χερσώνα και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας ντύνονται προπαγανδιστικά με πυρηνικές απειλές ώστε να νομιμοποιηθεί η χρήση πυρηνικών όπλων, δήθεν «μικρών και τακτικών». Είναι η πύλη της Κόλασης και της καταστροφής!

 

 

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, οι αρχικές αιτίες του πολέμου, περικύκλωση της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ, ναζιστική κυριαρχία στο Κίεβο, αυτοδιάθεση ρωσόφωνων περιοχών του Ντονμπάς μπροστά στην απειλή γενοκτονίας, χάνονται, γίνονται αφορμές μπροστά στην πραγματική απειλή ενός παγκόσμιου πολέμου. Ο πόλεμος, φανερά πια, δεν διεξάγεται με Ρώσους και Ουκρανούς αλλά με Ρώσους και αμερικανονατοϊκούς, οι οποίοι  διευθύνουν τα πάντα στην Ουκρανία, ακόμη και το πόσοι στρατιώτες θα γίνονται καθημερινά «κρέας για τα κανόνια»!

 Θύματα είναι οι λαοί των δύο χωρών και υπό άμεση απειλή οι λαοί της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

 Όποια εξέλιξη και αν έχει ο πόλεμος οι καπιταλιστές – μονοπωλιστές μπορούν κάλλιστα να τα βρουν μετά. Οι εκατόμβες νεκρών, η νέα πείνα, η εξαφάνιση δικαιωμάτων και η  άγρια εκμετάλλευση των λαών θα είναι το τίμημα. Αυτό διδάσκει η ιστορία, αυτό παράγουν και οι νομοτέλειες του καπιταλισμού στο στάδιο της παρακμής του, τον Ιμπεριαλισμό.

 Η ιστορία του τραγουδιού «Τρίτος Παγκόσμιος» όπου οι εργάτες Πέτρος, Γιόχαν και Φρανς σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ' τα τανκς και οι μονοπωλιστές Μπράουν,  Φίσερ και Κραφ βρήκαν πως φταίει... ο Μαρξ και ξανάσμειξαν πάλι φτιάχνοντας τραστ, δεν είναι μια φανταστική ιστορία. Είναι ιστορία που εφαρμόστηκε στους πολέμους του 20ου αιώνα και προβάλει να εφαρμοστεί και τώρα σε βάρος των λαών.  

 Στους λαούς το μόνο που μένει είναι να σηκώσουν αμέσως ανάστημα και να απαιτήσουν πριν είναι αργά: Στοπ στον πόλεμο. Αυτό το δίκαιο δεν μας ενδιαφέρει. ΕΙΡΗΝΗ τώρα!

 Η είδηση που σκοτώνει κάθε δίκαιο του πολέμου λέει:

«Συναγερμός έχει σημάνει στα στρατιωτικά επιτελεία Ρωσίας, Βρετανίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας καθώς αναμένεται να ανατιναχτεί το μεγαλύτερο φράγμα της χώρας με 18 εκατομμύρια κυβικά μέτρα θάβοντας κάτω από το νερό την Χερσώνα και ακόμη 80 οικισμούς!

Η πληροφορία αυτή από χτες (19-10-2022), την οποία αποκάλυψε στην Ελλάδα μόνο το WarNews247, κινητοποίησε όλες τις εμπλεκόμενες Δυνάμεις. Ο Β.Ζελένσκι προέβη πριν λίγο σε διάγγελμα για το θέμα. Η Ουκρανία κατηγορεί την Ρωσία και το αντίστροφο.

Τα άσχημα νέα δεν σταματούν εδώ: Η ρωσική τηλεόραση έκανε λόγο για πυροδότηση πυρηνικής βόμβας από τους Ουκρανούς στο Νικολάεφ!

Το ίδιο αναφέρουν και ρωσικά ΜΜΕ. Το ποιος την έδωσε στις ουκρανικές δυνάμεις δεν αναφέρεται.

Τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ/Ουκρανία παίζουν ρωσική ρουλέτα πλέον πάνω στις τύχες εκατ. πολιτών.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς “η Ρωσία θα ανατινάξει το φράγμα για να σώσει τις ρωσικές δυνάμεις στην Χερσώνα. Στη συνέχεια θα κατηγορήσει το Κίεβο και θα πυροδοτήσει πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ”.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται το ακριβώς αντίθετο».

 ****************

 Από το warnews247.gr:

 Αρμαγεδδών: Ανατινάζουν το μεγαλύτερο φράγμα της Ουκρανίας θάβοντας την Χερσώνα! – Ρωσική ΤV: Θα πυροδοτηθεί πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ

  https://warnews247.gr/ektakto-rosika-mme-tha-pyrodotithei-pyriniko-oplo-sto-nikolaef-anatinazoun-to-megalytero-fragma-tis-oukranias-thavontas-tin-chersona-80-oikismous/

 Του Βασίλη Καπούλα

 Συναγερμός έχει σημάνει στα στρατιωτικά επιτελεία Ρωσίας, Βρετανίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας καθώς αναμένεται να ανατιναχτεί το μεγαλύτερο φράγμα της χώρας με 18 εκατομμύρια κυβικά μέτρα θάβοντας κάτω από το νερό την Χερσώνα και ακόμη 80 οικισμούς!

Η πληροφορία αυτή από χτες, την οποία αποκάλυψε στην Ελλάδα μόνο το WarNews247, κινητοποίησε όλες τις εμπλεκόμενες Δυνάμεις. Ο Β.Ζελένσκι προέβη πριν λίγο σε διάγγελμα για το θέμα. Η Ουκρανία κατηγορεί την Ρωσία και το αντίστροφο.

Τα άσχημα νέα δεν σταματούν εδώ: Η ρωσική τηλεόραση έκανε λόγο για πυροδότηση πυρηνικής βόμβας από τους Ουκρανούς στο Νικολάεφ!

Το ίδιο αναφέρουν και ρωσικά ΜΜΕ. Το ποιος την έδωσε στις ουκρανικές δυνάμεις δεν αναφέρεται.

Τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ/Ουκρανία παίζουν ρωσική ρουλέτα πλέον πάνω στις τύχες εκατ. πολιτών.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς “η Ρωσία θα ανατινάξει το φράγμα για να σώσει τις ρωσικές δυνάμεις στην Χερσώνα. Στη συνέχεια θα κατηγορήσει το Κίεβο και θα πυροδοτήσει πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ”.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται το ακριβώς αντίθετο. Δείτε τι δείχνουν οι μελέτες σε περίπτωση που χτυπηθεί το συγκεκριμένο φράγμα.

Διαβάστε επίσης: Β.Πούτιν σε Σ.Σουροβίκιν: Θάψε τους Ουκρανούς στην Χερσώνα αν χτυπηθεί το φράγμα Kakhovskaya – Οι μελέτες δείχνουν εξαΰλωση της περιφέρειας!

 

Διάγγελμα Β.Ζελένσκι: Θα ανατιναχτεί το φράγμα!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι δήλωσε:

Έχουμε πληροφορίες ότι Ρώσοι τρομοκράτες έχουν ναρκοθετήσει τον HPP Kakhovka και τις μονάδες του HPP Kakhovskaya.

Οι Ρώσοι τοποθέτησαν βόμβες στο χωματερή του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovska στον ποταμό Dnipro!

Το φράγμα αυτού του υδροηλεκτρικού σταθμού περιέχει περίπου 18 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

Aυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εγκαταστάσεις.

Εάν Ρώσοι τρομοκράτες το ανατινάξουν, περίπου 80 οικισμοί θα πλημμυρίσουν συμπεριλαμβανομένης της Χερσώνας!

Τώρα όλοι στον κόσμο πρέπει να δράσουν δυναμικά και γρήγορα για να αποτρέψουν άλλη μια ρωσική τρομοκρατική επίθεση. Η υπονόμευση του φράγματος θα σήμαινε μια μεγάλης κλίμακας καταστροφή!

Παράλληλα, η Ρωσία εμπόδισε τους Ουκρανούς υπαλλήλους να εργαστούν στο φράγμα Kakhovka και άνοιξε το δρόμο για μια τεράστια καταστροφή στη νότια Ουκρανία”.

 

Ρωσική τηλεόραση: Θα πυροδοτηθεί πυρηνική βόμβα!

Παράλληλα, ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ουκρανία έχει ετοιμάσει πυρηνική βόμβα στο Νικολάεφ. Η αρχή έγινε από την ρωσική τηλεόραση και η πληροφορία αυτή διαδόθηκε και σε αρκετά ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Ρώσος αναλυτής τονίζει στο βίντεο που θα δείτε:

“Η Ουκρανία έχει μια πυρηνική βόμβα στο Nικολάεφ την οποία θα πυροδοτήσει και στη συνέχεια θα κατηγορήσει τη Ρωσία, ώστε οι ΗΠΑ να έχουν δικαιολογία για την άμεση εμπλοκή στον πόλεμο.

Μια έκρηξη υπό το φως των ΝΑΤΟϊκών ισχυρισμών ότι η Ρωσία προετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, υπό το φως μιας ουκρανικής επίθεσης ή κατά την διάρκεια αυτής.

Θα πουν ότι η Ρωσία έχει υποστεί ήττα, προχώρησε σε πλήγμα εναντίον των Ουκρανικών δυνάμεων.

Το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς πολίτες.

Αυτό θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να δικαιολογήσει μεγάλης κλίμακας πυραυλικά κτυπήματα στο έδαφος, εναντίον των δυνάμεων μας σε αυτές τις περιοχές.

Αυτό θα δικαιολογήσει την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας”.

Στην συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών της Ρωσίας, Σεργκέι Μάρκοφ, τόνισε ότι “οι ΗΠΑ και η Βρετανία ετοιμάζουν πυρηνική πρόκληση για να κατηγορήσουν τη Ρωσία”.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζουν μια πρόκληση στο έδαφος της Ουκρανίας για να κατηγορήσουν τη Ρωσία για χρήση πυρηνικών όπλων.

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας εξέφρασε την άποψη ότι η επείγουσα επίσκεψη του επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου Άμυνας Μπεν Γουάλας στην Ουάσιγκτον συνδέεται με τη συζήτηση του αναφερόμενου σχεδίου.

«Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσουν από κοινού για ένα χτύπημα με τακτικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της Ουκρανίας και να κατηγορήσουν τη Ρωσία γι αυτό και στη συνέχεια ακολουθούν μη πυρηνικά αντίποινα από τις χώρες του ΝΑΤΟ εναντίον του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία».

Ουσιαστικά ο Σ.Μάρκοφ επανέλαβε ότι ειπώθηκε στην ρωσική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον Markov, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα εξαπολύσουν επίθεση στην Χερσώνα, θα ανατινάξουν το φράγμα Kakhovka, επομένως το πυρηνικό χτύπημα θα θεωρηθεί ως εκδίκηση της Μόσχας από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον.

«Όλα αυτά μπορούν να συμβούν τις επόμενες δύο εβδομάδες, τον Οκτώβριο, πριν από τις εκλογές για το Κογκρέσο των ΗΠΑ», προειδοποίησε ο ειδικός.

 

Τί θα συμβεί αν χτυπηθεί το φράγμα

Σε περίπτωση που ανατιναχτεί το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους θα πλημμυρίσουν.

Στον βίντεο μπορείτε να δείτε τις συνέπειες μιας πιθανής πλημμύρας του Δνείπερου, σε περίπτωση βλάβης του φράγματος. Το κομμάτι της αριστερής όχθης θα υποφέρει περισσότερο. Ταυτόχρονα, αρκετοί μεγάλοι οικισμοί θα βρεθούν κάτω από το νερό ενώ μπορεί να καταστραφεί και το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας, που τροφοδοτεί με γλυκό νερό την Κριμαία.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μπορούν να χτυπήσουν με δεκάδες θαλάσσιες νάρκες το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya

Η πλημμύρα μιας τεράστιας επικράτειας θα επιτρέψει στα ουκρανικά στρατεύματα να αποκτήσουν έδαφος σε σημαντικό τμήμα της περιοχής Χερσώνα και, δεδομένης της παρουσίας όπλων μεγάλης εμβέλειας, να κτυπήσουν σε πολλές άλλες περιοχές” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

 

Δείτε ακόμη: Θα “καταπιεί” την Ουκρανία!- Ο Σουροβίκιν άλλαξε τα επιχειρησιακά σχέδια: Ξεκινά “τανάλια” από Δυτικά με πυρηνική “ομπρέλα” – Oι Ρώσοι θα μπουν κατευθείαν Λβιβ!

https://warnews247.gr/ektakto-o-sourovikin-allaxe-ta-epicheirisiaka-schedia-xekina-tanalia-apo-dyt-oukrania-me-pyriniki-obrela-oi-rosikes-dynameis-tha-boun-kateftheian-lviv/

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου