Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

H Ελλάδα θυγατρική τους!


Την κήρυξη της Ελλάδας σε «ειδική οικονομική ζώνη» προτείνει ο πρόεδρος του συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων Χανς Πέτερ Κάιτελ.

«Ειδική ζώνη»! Χωρίς νόμους, δικαιώματα και συντάγματα. «Ειδική» δηλαδή ο νόμος της καπιταλιστικής ελευθερίας,  ο νόμος του ισχυρού! Αλλιώς γιατί να είναι «ειδική»;  

«Οι δίδοντες στήριξη στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνδιαμορφώνουν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα» υποστηρίζει ο αξιότιμος κος πρόεδρος.

Συνδιαμόρφωση με τον επικυρίαρχο σημαίνει απλώς υποταγή της χώρας.

Ο ίδιος απορρίπτει τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως θυγατρική «που δεν την αφήνεις να καταρρεύσει αλλά την εξυγιαίνεις».

Φυσικά για να την έχεις για πάντα θυγατρική αγελάδα που αρμέγεις.

«Δηλαδή, η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, εξοπλισμένη με την απαραίτητη και θεμιτή οικονομική βοήθεια, αλλά και με προσωπικό από την ΕΕ» υποστήριξε.

Όχι με προσωπικό αλλά με υπερκυβερνήτες από την ΕΕ. Αυτό θέλει να πει και το κρατάει για τον εαυτό του. Να θυμηθούμε εδώ τους οπαδούς της ΕΕ που σκίζουν τα ιμάτιά τους υπέρ της με στόχο να γίνει... φιλολαϊκή;

Η χώρα, καταλήγει, «πρέπει να μπει σε έναν "θάλαμο οξυγόνου" ώστε να αναρρώσει μακροπρόθεσμα».

Προφανώς έτσι έλεγαν και οι Ναζί τους «θαλάμους» τους που έγιναν γνωστοί στην φρικώδη ιστορία τους! Το αίμα νερό δεν γίνεται, όχι των γερμανών αλλά των ιμπεριαλιστών όπου Γής. 

Αυτοί είναι οι ιμπεριαλιστές. Ένα θα δώσουν 100 θα  σου πάρουν. Και στο τέλος θα είσαι πάντα μια «θυγατρική» δηλαδή ένα πράγμα στην ιδιοκτησία τους.
 

Ή τους ανατρέπεις ή τους προσκυνάς. Αυτό είναι το δίλημμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου