Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ



O πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αναφερόμενος σε μέτρα όπως , οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, που ετοιμάζουν για την Ελλάδα (και για κάθε χώρα της ΕΕ προφανώς) δήλωσε τα εξής: «Ασυνήθιστα μέτρα σε μια ασυνήθιστη κατάσταση»! Μια φράση που τα χωράει όλα ακόμη και τη δικτατορία.
Κάνοντας το μαύρο άσπρο μας είπε ακόμη ότι «δεν μπορεί να γίνεται λόγος για κατοχική δύναμη, αλλά για στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης»!!! Φυσικά τον πιστεύουμε! Με τον ιμπεριαλισμό κάθε κατοχή ονομάζεται ελευθερία!
Στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες δεν θα ισχύει κανένας νόμος εκτός του απόλυτου νόμου του κεφαλαίου και της διοίκησης της ΕΕ. Όλα θα είναι εκτός συντάγματος, εργατικής νομοθεσίας, φορολογίας, εθνικότητας, κρατικού ελέγχου κλπ. Επί πλέον οι επενδυτές θα έχουν και κίνητρα στις επενδύσεις, δηλαδή εκτός των φοροαπαλλαγών και επιχορηγήσεις με βάση τον αναπτυξιακό νόμο! Θα τους πληρώνουμε δηλαδή!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Η απάντηση.

Ασυνήθιστα μέτρα σε μια ασυνήθιστη κατάσταση ε; Στα "ασυνήθιστα μέτρα" η εργατική τάξη και ο λαός πρέπει να δώσουν "ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" στο κεφάλαιο και τους σφουγγοκωλάριους του. Ξέρει καλά ο λαός τις ασυνήθιστες απαντήσεις που θα δώσει.





1 σχόλιο:

  1. Καμία εντύπωση, ειδικά από έναν τόσο συντηρητικό -σε κοινωνικά κι οικονομικά ζητήματα- πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή