Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Καλώς ήρθατε στην ψηφιακή τεχνολογία και στον πλήρη έλεγχο των πολυεθνικών και των Υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος της Microsoft, κ. Μπραντ Σμιθ, μιλώντας για τη μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, μας αποκάλυψε και πως θα ελέγχεται όλος ο κόσμος ηλεκτρονικά. Επίσης πως θα ικανοποιεί κάθε «παραγγελία του πελάτη», εννοώντας πρώτα τις φανερές και μυστικές υπηρεσίες των κρατών, αφού μας  λέει πως οι νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει θα αναλύουν και θα ελέγχουν τα πάντα με πνεύμα ασφάλειας της κοινωνίας! (ΕΡΤ1 5-10-2020, 11:10)

Μάθαμε ακόμη ότι τώρα δεν θα μας χρειάζονται συνεχώς νέοι υπολογιστές. Θα φροντίσει η εταιρεία να έχει συνεχώς εξελισσόμενα κεντρικά υπολογιστικά μηχανήματα και ψηφιακές τεχνολογίες «με την ταχύτητα του φωτός»(!), με αποτέλεσμα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε τις ταχύτητες των μηχανημάτων της, να μην χρειάζεται να έχουμε δικό μας υπολογιστή που θα είναι άχρηστος κάθε λίγο και στις ταχύτητες της Microsoft, αλλά και θα είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε μόνο τα λογισμικά της … που θα κοστίζουν λιγότερο από το να έχουμε εμείς συνεχώς νέα μηχανήματα, αλλά θα φέρνουν μεγαλύτερα κέρδη σε αυτήν και το κυριότερο, θα ελεγχόμαστε πλήρως για τα πάντα ακόμη και για τις λέξεις που θα χρησιμοποιούμε σε οποιοδήποτε κείμενο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της αστυνομικής λογικής με την οποία θα τη φορτώσουν!

 


 Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης! Οι πολυεθνικές και οι υπηρεσίες των ιμπεριαλιστών σας χαιρετούν!

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα παρατάμε και υποτασσόμαστε μπροστά σε αυτή την θεόρατη δύναμη; Όχι βέβαια. Γιατί οι πραγματικά ισχυροί στην ιστορική εξέλιξη είναι πάντα οι λαοί.

Σε κάθε εποχή, όλη η τεχνολογία ελέγχονταν από την κάθε φορά άρχουσα, εκμεταλλεύτρια, τάξη. Ωστόσο, παρότι οι λαοί ήταν τυπικά ανήμποροι σε αυτές τις τεχνολογίες, κυρίως στις τεχνολογίες βίας και πολέμου, αυτοί που νικήθηκαν ιστορικά ήταν πάντα οι κυρίαρχες τάξεις που κατείχαν την τεχνολογία!!! Αυτό είναι και το μέλλον της μονοπωλιακής αστικής τάξης.

Πως γίνεται αυτό; Γίνεται γιατί ποτέ καμία τάξη, τεχνολογία και δύναμη δεν μπορούσε να είναι ισχυρότερη των λαών. Απλώς χρειαζόταν οι στιγμές που οι λαοί συνειδητοποιούσαν την πραγματική δύναμή τους και ανέτρεπαν τα πάντα! Δείτε την ιστορία και επιβεβαιώστε το.

Αυτό και μόνο το ιστορικό συμπέρασμα είναι ισχυρή απάντηση σε όλους τους μοιρολάτρες και φοβητσιάρηδες μπρος στην εξέλιξη των κοινωνιών και τις θυσίες που απαιτεί αυτή. Είναι απάντηση και σε κάθε ρεφορμιστή και οπορτουνιστή της αριστεράς που βλέπει με δέος τη δύναμη της άρχουσας τάξης και τρέχει να κρυφτεί πίσω από «θεραπευτικές» και «διορθωτικές» πολιτικές για ένα σύστημα που δεν διορθώνεται ριζικά, αλλά μόνο ανατρέπεται.

 

Ποτέ δεν ήταν διαφορετικά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου