Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η... Πλατινένια Αυγή





Ακόμη δεν έχει κατακαθίσει η εικόνα της σύλληψης της ηγεσίας της ΧΑ σαν εγκληματική οργάνωση και διάφοροι σχολιαστές, από αυτούς που ένοιωθαν έκπληξη δήθεν από την θεαματική άνοδο της ΧΑ, ανησυχούν, λέει, για το τι θα την αντικαταστήσει.

Ας μην ανησυχούν. Το σύστημα   είδε ότι η  ΧΑ ξεπέρασε τα όρια που σήμερα το συμφέρει και αφού έκανε την αρχική βρώμικη δουλειά που ήθελε σχηματίζοντας  μια φασιστική μάζα ικανή να στηρίξει φασιστικό μόρφωμα και αποφάσισε να τη καθαρίσει.

Τα επόμενα βήματα, για τους ανησυχούντες, θα είναι περίπου τα εξής:
Ο μεγάλος όγκος των ψηφοφόρων θα βρει ανοιχτές αγκάλες σε γνωστά κόμματα της Δεξιάς. Η χαρά της κυβέρνησης!
Θα βρεθούν σύντομα κάποιοι θεωρητικοί που θα  αρχίζουν να εκφράζουν με άλλο τρόπο τους ψηφοφόρους της ΧΑ για να μη διαλυθούν και να βρουν πλάγια νομιμοποίηση.
Θα σχηματισθεί ένα νέο άτυπο ή και τυπικό φασιστικό μόρφωμα από καθηγητές, συνταγματολόγους, πνευματικούς ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, νομικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, εφοπλιστές και γενικά «προσωπικότητες» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας, με το οποίο μόρφωμα, θα αρχίσουν τη γνωστή προπαγάνδα ότι η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση αδιάφθορων  προσωπικοτήτων. Μια κυβέρνηση που θα διαλύσει το διεφθαρμένο σύστημα του παλαιοκομματισμού, της ρεμούλας και της υποταγής στους ξένους και θα επιβάλει την εκκαθάριση της χώρας από τη διαφθορά (το ξεβρόμισμα με  άλλες λέξεις), δεν θα φοβάται πολιτικό κόστος αφού δεν θα εκλεγεί αλλά θα επιβληθεί και θα χρησιμοποιήσει «όλα τα μέσα για τη σωτηρία της πατρίδος»  δηλαδή στρατό, αστυνομία, βασανιστήρια, εκτοπίσεις αριστερών, κομμουνιστών, συνδικαλιστών κλπ που θέλουν να… ανατρέψουν το «κρατούν κοινωνικό σύστημα» κλπ, κλπ.

Το νέο μόρφωμα όπου και αν εκκολαφθεί και κρυφτεί θα είναι «άλλου επιπέδου» ένα φασιστικό μόρφωμα με ιδεολόγους, καθηγητές και προσωπικότητες.

Αυτή την «Αυγή» θα έχει το σύστημα στο εξής και όχι την Χρυσή Αυγή που έχασε τη λάμψη της γιατί ξέπεσε στις λάσπες. Αυτή η νέα Αυγή θα είναι Πλατινένια Αυγή χωρίς ψεγάδια, χυδαίο λαϊκισμό και αίμα (πριν αναλάβει να το χύσει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου