Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ποιος νόμος ισχύει στον Αγ. Παντελεήμονα;


Ποιος νόμος ισχύει στον Αγ. Παντελεήμονα, αυτός της ΧΑ ή του… συνταγματικού τόξου; Όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να πάει στην ομώνυμη πλατεία και να απολαύσει την υπερίσχυση του νόμου της ΧΑ που επέβαλε εδώ και  χρόνια το κλείσιμο της παιδικής χαράς γιατί, λέει, εκεί πήγαιναν και παιδιά μεταναστών!
 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το μεσημέρι της 2ας Οκτωβρίου 2013

Επέβαλαν το κλείσιμο με τη βία και έκτοτε δεν τόλμησε όχι ο Καμίνης αλλά ούτε ο… διώκτης της ΧΑ κ, Δένδιας να επιβάλει την τάξη, το νόμο και το σύνταγμα. Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση ακόμη και μετά τις συλλήψεις και διώξεις ηγετικών στελεχών της ΧΑ για «σύσταση εγκληματικής συμμορίας».

Ποιος λοιπόν εμποδίζει τον Δήμαρχο και τον Δένδια να επιβάλλουν το νόμο και να ανοίξει η παιδική χαρά; Μήπως το υποσυνείδητό τους που δεν θέλει να συγκρουστεί με την «τάξη» και το άβατο της ΧΑ; Μήπως ανώτερες δυνάμεις; Μήπως μερικά πράγματα τα αφήνουν για συμβολισμό της υπόγειας σχέσεις του αστικού πολιτικού συστήματος με τη ΧΑ; Αυτό ήταν που λένε ότι το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο; Να μη μπορεί να φτάσει ούτε μέχρι μια παιδική χαρά;

Ότι και να λέμε, λοιπόν, η παιδική χαρά είναι τελικά κλειστή. Γεμάτη σκουπίδια και σε κατάσταση εγκατάλειψης. Εγκατάλειψης στα χέρια άλλου νόμου.

Τα ακούτε κύριοι Δένδια και Καμίνη;

 

Αυταπάτες τέρμα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει η αστική τάξη φρόντισε να κόψει το βήχα των μικροαστών αντιφασιστών ότι σοβαρολογεί με τη δίωξη της ΧΑ. Χρειάζεται την ουσία της και απλά θα τη βάλει στο χέρι για να γίνει… σοβαρή! Είπαμε πολλές φορές για τις αυταπάτες ορισμένων για συγκρότηση αντιφασιστικού μετώπου με τις μνημονιακές και αντιμνημονιακές αστικές δυνάμεις του… «συνταγματικού» και «δημοκρατικού» τόξου!

Αυταπάτες τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου