Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Όταν ανοίγει ένα στρατόπεδο για ξένους σύντομα θα ανοίξει και για τους ντόπιους





Εύγε στην κυβέρνηση για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών και την υγειονομική εξόντωσή τους! Όλα στο όνομα της «προστασίας» της ελληνικής κοινωνίας. Ο δρόμος προς τον σύγχρονο φασισμό είναι πάντα στρωμένος με καλές προθέσεις.


Ο Χίτλερ μάζευε τους ζητιάνους, τους Τσιγγάνους, τους απόκληρους, τους ανάπηρους, τους ψυχικά άρρωστους, τους γεννητικά ανώμαλους, τους σεξουαλικά ιδιαίτερους κλπ και τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να «προστατεύσει» τη Γερμανική κοινωνία από τις «συνέπειες» της επαφής της με αυτά τα άτομα. Μετά εφάρμοσε το ίδιο για τους κομμουνιστές και τους Εβραίους. Κατόπιν για κάθε αντιφασίστα Γερμανό. Σε συνέχεια για κάθε αντίπαλο στα κατεχόμενα και στο τέλος για ολόκληρους λαούς ανεξαρτήτως χαρακτηριστικού.

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα αρχικά φάνηκε οτι ήταν προεκλογικό. Φόβος μου ήταν ότι τελικά θα κυριαρχήσει η ακροδεξιά αντίληψη της συγκέντρωσης/εγκλεισμού. Ωστόσο, η αγωνία του Χρυσοχοϊδη και της Κυβέρνησης να περάσουν το νόμο για τα πρώτα στρατόπεδα (μέσα σε άλλο βέβαια νόμο, ίσως του Βορίδη) δείχνει ότι τελικά είναι μία επιλεγμένη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή