Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η επόμενη μέρα του νέου μνημονίου


Πρωί 13/2/2011. Η επόμενη μέρα του ψηφισμένου μνημονίου-2, των τεράστιων διαδηλώσεων και των "έργων" των προβοκατόρων.


Δεκάδες κτίρια καπνίζουν  ακόμη στο κέντρο της Αθήνας. Οι προβοκάτορες και οι παρατρεχάμενοι γνωστοί - άγνωστοι έφυγαν. Σύνταγμα, Σταδίου, Πανεπιστημίου κλπ ακόμη καπνίζουν, δεκάδες μαγαζιά. Μετά άρχισαν να έρχονται οι προπαγανδιστές που δακρύζουν για τις επιπτώσεις των μέτρων στον «απλό πολίτη που πήγε ειρηνικά να διαδηλώσει», κλαίνε για το "κακό" που βρήκε την Αθήνα και σταδιακά προπαγανδίζουν την ανάγκη «ευνομίας» και απαγόρευσης των διαδηλώσεων. Υποκριτικός θρήνος για τον παγκόσμιο διασυρμό της Ελλάδος από τις εικόνες που βέβαια ήταν μόνο από φωτιές και όχι από τις τεράστιες διαδηλώσεις
Οδός Κοραή. Ούτε τον ιερό χώρο των βασανισμένων Ελλήνων Αντιστασιακών στη γερμανική κατοχή δεν σεβάστηκαν οι προβοκάτορες. Ή μήπως με μεγάλο μίσος κτύπησαν εδώ;;;Τα συνεργεία έπιασαν δουλειά! Η πρώτη «επιτυχία» του Παπαδήμου με τη ψήφιση του μνημονίου ήταν ότι έδωσε δουλειά σε 10 συνεργεία και την πήρε από 1.000 εργαζόμενους.


Από σήμερα αλλαγή σκηνικού. Αρχίζει ο νέος Γολγοθάς για την εργατική τάξη και όλο τον εργαζόμενο λαό. Αρχίζει μια νέα πολιτική διοίκηση που στήνεται πάνω στα αποκαΐδια των αστικών πολιτικών κομμάτων, στηριγμένη στο παρασύνταγμα των μνημονίων και των αποφάσεων της ΕΕ. Για τον λαό αρχίζει μια νέα περίοδος οργάνωσης, αγώνων, αντίστασης και αντεπίθεσης με άμεσο στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής και απώτερο όραμα μια κοινωνία σοσιαλιστική, απαλλαγμένη από εκμετάλλευση και δουλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου