Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία κράτους και παρακράτους!

.
Η παρακρατική εξουσία στη περιοχές Αγ. Παντελεήμονα, Αττικής κλπ, εδραιώνεται και νομιμοποιείται κάθε μέρα και περισσότερο. Ο κόσμος μαθαίνει μόνο ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν και αυτά με το σταγονόμετρο.

Σήμερα 23/10 σημειώθηκε νέα επίθεση κατά της υποψήφιας δημάρχου Ε. Πορτάλιου. Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι οι επιθέσεις κατά μεταναστών γίνονται από «αγανακτισμένους κατοίκους». Οι επιθέσεις ήδη έχουν επεκταθεί σε κάθε πολίτη που δεν συμφωνεί μαζί τους. Φυσικά ουδείς πιστεύει ότι αγανακτισμένοι πολίτες της περιοχής ήταν οι επιτιθέμενοι και όχι καθαρά φασιστοειδή.

Όπως γίνεται φανερό η εξουσία του κρυπτοφασισμού εδραιώνεται.

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία αναγνώρισε επίσημα το άβατο αυτών των περιοχών για ανεπιθύμητους πολίτες και ότι έχει παραδώσει πλέον την εξουσία στις ομάδες των φασιστών. Δεν υπάρχει καμιά άλλη ερμηνεία στην ανακοίνωση ότι «ο κ. Αλαβάνος δεν ζήτησε αστυνομική προστασία για να επισκεφτεί τον Αγ. Παντελεήμονα»!!!

Τι μας λέει αυτή η λιγόλογη ανακοίνωση;

Ότι, όποιος θέλει να επισκεφτεί τον Αγ. Παντελεήμονα θα πρέπει να ζητάει αστυνομική προστασία. Αλλιώς πέφτει στην εξουσία των φασοστοομάδων.

Ότι, ήταν φυσικό να φύγουν οι αστυνομικοί από εκεί την ώρα που τις έτρωγε ο Αλαβάνος και να αφήσουν την άσκηση της εξουσίας στις φασιστοομάδες, αφού «δεν ζήτησε αστυνομική προστασία».

Ότι, όποιος ανεπιθύμητος για τις φασιστοομάδες πηγαίνει μόνος είναι φυσικό να τις τρώει.

Ότι, οι περιοχές αυτές είναι πλέον άβατο και ο κάθε πολίτης χρειάζεται είτε την συνοδεία της αστυνομίας είτε την άδεια των φασιστοειδών για να πάει εκεί.

Με τόσο λίγα λόγια μια εξουσία μας αποκάλυψε τόσα πολλά! Κράτος και παρακράτος έχουν μοιράσει αγαστά τις «περιοχές ευθύνης» τους και δρουν αλληλοσυμπληρούμενα.

Έχει επισημανθεί πολλές φορές ότι το μοντέλο αυτό του Αγ. Παντελεήμονα αφού δοκιμασθεί και εδραιωθεί θα αρχίσει να επεκτείνεται παντού σαν πρότυπο νέας εξουσίας φασιστών με «λαϊκή» υποστήριξη, για τη δήθεν προστασία των κατοίκων. Τώρα βρίσεται ακριβώς στο στάδιο της εδραίωσης και αναγνώρισης από την κρατική εξουσία ενώ παράλληλα κάνει τα πρώτα βήματα επέκτασης στη γύρω περιοχή.

Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες της εξουσίας και του βαθέως κράτους για να περάσει η κρίση με μόνο θύμα το λαό. Αυτή είναι η κρυφή στόχευση της εξουσίας όσο και αν κάνουν μερικοί ότι δεν καταλαβαίνουν και μιλούν για τοπικό φαινόμενο.

Αύριο όμως θα είναι αργά.

3 σχόλια:

  1. αφού τους βολεύει να κάνουν τα φασιστοειδή την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες της εξουσίας και του βαθέως κράτους για να περάσει η κρίση με μόνο θύμα το λαό. Αυτή είναι η κρυφή στόχευση της εξουσίας όσο και αν κάνουν μερικοί ότι δεν καταλαβαίνουν και μιλούν για τοπικό φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή