Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

23 Αυγούστου 1939...

Το μίσος των δυτικών ιμπεριαλιστών για τα πραγματικά αποτελέσματα του «Συμφώνου Μόλοτοφ - Ρίμπεντροπ» είναι τόσο μεγάλο που τη μέρα αυτή, 23 Αυγούστου 1939, η ΕΕ, της οποίας επίσημη ιδεολογία είναι ο αντικομμουνισμός, την ονόμασε «Ευρωπαϊκή Μέρα μνήμης στα θύματα του ολοκληρωτισμού και των αυταρχικών καθεστώτων», ταυτίζοντας ξεδιάντροπα τον κομμουνισμό με το ναζισμό, «ξεπλένοντας» το ναζισμό - φασισμό, που είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλισμού!

Ποια ήταν τα πραγματικά αποτελέσματα; Ενώ οι δυτικοί υπέγραψαν το 1938, το Σύμφωνο του Μονάχου ανοίγοντας το δρόμο για την επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της ΕΣΣΔ με στόχο να τα πάρουν μετά όλα από τους εξουθενωμένους Γερμανούς Ναζί που, σύμφωνα με το σχέδιο, προηγούμενα θα εξαφάνιζαν την ΕΣΣΔ (!) στο τέλος τα έχασαν όλα και δημιουργήθηκε το σοσιαλιστικό στρατόπεδο! Μια στρατηγική παγίδα τεραστίων διαστάσεων που θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα της δύναμης του σοσιαλισμού και ενός ελεύθερου λαού.



 

Το σύμφωνο ήταν η μεγαλύτερη στρατηγική παγίδα ενός αδύναμου που παγίδεψε το σύνολο των ισχυρών Ιμπεριαλιστών που ενώ σχεδίασαν την εξαφάνισή του δημιούργησε το σοσιαλιστικό στρατόπεδο.

Η ιστορία όμως συνεχίζεται και δεν σταμάτησε, όπως νομίζουν οι αφελείς, στην ανατροπή του σοσιαλισμού. Όσο περνάει ο χρόνος τόσο η κυριαρχία του ιμπεριαλισμού θα έχει την τύχη της «Ιεράς Συμμαχίας» του 19ου αι. που ισχυρίστηκε ότι οι βασιλείες και ο Φεουδαρχισμός είναι αιώνια επειδή νίκησαν την αστική δημοκρατία και τον τότε καπιταλισμό! Πολύ σύντομα στα συντρίμμια της εξαφανίστηκαν όλες σχεδόν οι βασιλείες και ο φεουδαρχισμός. Ίδια η ιστορική τύχη των νικητών του 1991.

 

Σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ: Η μεγαλύτερη στρατηγική παγίδευση των ισχυρότερων από έναν αδύναμο!

http://aristeripolitiki.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου