Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Οδηγώντας τον κόσμο στον ιμπεριαλιστικό όλεθρο

Δοκιμές πολέμου κατά χωρών και λαών

 Η δοκιμή πέτυχε! Ο κόσμος όλος στα χέρια του βαθέως κεφαλαίου και του δυτικού ιμπεριαλισμού… το δήθεν λάθος με τη νεότερη έκδοση του λογισμικού Falcon Sensor της CrowdStrike και οι δήθεν «ανεπαρκείς έλεγχοι», απέδειξαν μια χαρά, ότι όταν το θέλουν, μπορούν να ενεργοποιήσουν όλα τα ηλεκτρονικά «όπλα» που κατέχουν και να παγώσουν τον κόσμο γυρίζοντάς τον στην εποχή του αραμπά και του νερόμυλου!

 Η προηγούμενη δοκιμή εξάρτησης και υποταγής, δηλαδή τα ψυχροπολεμικά μέτρα υποταγής του πληθυσμού κρύφτηκε πίσω από την… προστασία του (!) από τον κορονοϊό! Κι εκείνη η δοκιμή εξάρτησης και πειθαρχίας πέτυχε και εν μέρει το είδαμε στις οδηγίες στοίχισης χωρών πίσω από τις ΗΠΑ, στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Με μια τρίτη δοκιμή...


  Θυμάστε πριν 10 – 15 χρόνια που οι φαντασμένοι των διαδικτυακών «επαναστάσεων» από τις «πλατείες» μέχρι τις αραβικές «επαναστάσεις» με αμερικάνικο δάκτυλο, μας έλεγαν ότι το διαδίκτυο δεν μπορεί να το ελέγξει πλέον η άρχουσα τάξη, της ξέφυγε και έγινε τώρα επαναστατικό όργανο στα χέρια της… εργατικής τάξης και του λαού; Τόσο φαντασμένοι και φανατικοί της επανάστασης του καναπέ και του διαδικτύου ήταν! Ελπίζω να μη μου ξαναπούν τις ίδιες ηλιθιότητες μπροστά στο τέρας που με «ένα μηδέν» στο λογισμικό πάγωσε τον κόσμο!

 Κι επειδή οι ίδιοι φαντασμένοι μπορεί τώρα να βαρέσουν «Ισπανική Υποχώρηση» μπροστά στην τεράστια δύναμη της εξουσίας του παγκόσμιου κεφαλαίου λέγοντας «δεν γίνεται τίποτα» και είναι «εκτός πραγματικότητας» ο… Μαρξ, ο μαρξισμός για την εξέλιξη των κοινωνιών και  οι κομμουνιστές που καλούνται να οργανώσουν τους λαούς γι αυτή την εξέλιξη είναι εκτός τόπου και χρόνου, καλύτερα να αράξουμε και πάλι στους καναπέδες, αναζητώντας νέες αυταπάτες και νέους «σωτήρες» από αυτούς που τους ρίχνουν κάθε φορά πιο βαθιά στην άβυσσο. Εξαιρούνται όσοι μετά από όλα αυτά περάσουν στην υπηρεσία του κεφαλαίου βρίσκοντας ιδανικό τον Παράδεισο του καπιταλισμού!

 Όλοι αυτοί ποτέ δεν μπορούν να πιστέψουν στη δύναμη των λαών και της εργατικής τάξης και νομίζουν πως η εξέλιξη σταματάει στα όπλα της άρχουσας τάξης! Το ίδιο πίστευαν για όλες τις άρχουσες τάξεις οι οποίες εξαφανίστηκαν από τις επαναστάσεις των λαών!

  *************/

Αποκαθίστανται τα προβλήματα από την παγκόσμια κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/ipa-se-aneparkeis-poiotikous-elegxous-apodidoun-analytes-to-xaos-pou-proklithike-apo-mia-enimerosi-routinas-enos-logismikou-kyvernoasfaleias/

  Σε ανεπαρκείς ποιοτικούς ελέγχους αποδίδουν αναλυτές το χάος που προκλήθηκε από μια ενημέρωση ρουτίνας ενός λογισμικού κυβερνοασφάλειας

https://www.amna.gr/home/article/835935/Se-aneparkeis-poiotikous-elegchous-apodidoun-analutes-to-chaos-pou-proklithike-apo-mia-enimerosi-routinas-enos-logismikou-kubernoasfaleias

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου