Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Θάνατοι από covid19 - Πόλεμος αναλύσεων

Αντιφάσεις αναλύσεων χωρίς φανατισμούς

 

Πολλά στατιστικά κυκλοφορούν και πολλές θεωρίες.

 Μια ανάρτηση που παρατέθηκε από στοιχεία του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών (ONS , Ουαλικά : Swyddfa Ystadegau Gwladol ) που είναι το εκτελεστικό γραφείο της Στατιστικής Αρχής του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας μη υπουργικής υπηρεσίας που αναφέρεται απευθείας στο Κοινοβούλιο του ΗΒ έγραφε: 

 [Βρετανία, 38η εβδομάδα: 359 πάσης φύσεως θάνατοι ανεμβολίαστων, 6.430 πλήρως "εμβολιασμένων"!!!...

 

 Τα στοιχεία βοούν!

Περίοδος 18-24 Σεπτ. 2021:

 359 θάνατοι ανεμβολίαστων.

223 θάνατοι με 1 δόση.

6430 θάνατοι με 2 δόσεις!!!...]

https://antilogoshanion.blogspot.com/2021/11/httpsl.html?fbclid=IwAR1okW7e_UcKlHDm5GZ_bI1Chif5Sz31pgmz8D0ShkvO2mYMpncBvi9LUDU

Αυτή η παράθεση στοιχείων με τα συμπεράσματά του ONS: Swyddfa Ystadegau Gwladol έχει πολλά κενά, εκτός και αν το μεταφράζουν κατά βούληση.

 Πρώτα απ όλα οι θάνατοι που αναφέρονται σαν θάνατοι εμβολιασμένων στο διάστημα 18-24/9/2021 είναι αδύνατο να επαληθευτούν.

 Με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις, οι θάνατοι στη Μ. Βρετανία την 7ημερη εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου 2021 ήταν σύνολο 1.000 ενώ ο μέσος όρος θανάτων ανά εβδομάδα το 2020 ήταν 1.837 όλοι ανεμβολίαστοι.

 https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/#graph-cases-daily

 

Γιατί τώρα να υποθέσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι νεκροί σχεδόν εξαφανίζονται; Πέθαιναν αλλά τώρα δεν πεθαίνουν; Τέλος πάντων αν το γράφει έτσι η έρευνα μένει για διερεύνηση.

 Το μεταφρασμένο κείμενο λέει: «38η εβδομάδα: 359 πάσης φύσεως θάνατοι ανεμβολίαστων, 223 θάνατοι εμβολιασμένων με μία δόση, 6.430 θάνατοι πλήρως "εμβολιασμένων"». Δηλαδή τη βδομάδα που οι επίσημοι θάνατοι από κορονοϊό στη Μ Βρετανία είναι 1.000 η ανάλυση τους  βγάζει 6.430+223+359=7.012! 7πλασίασε τους θανάτους για να χωρέσει τη θεωρία των θανάτων από εμβολιασμένους; Ο καθένας μπορεί και να αμφιβάλλει ότι αυτοί που το 2020 πέθαιναν και ήταν 100% ανεμβολίαστοι, το 2021 δεν σχεδόν δεν πεθαίνουν πια!

 Μια καλή μέθοδος συσχετισμού των θανάτων είναι με βάση τον πληθυσμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

 Αν ισχύει αυτό που αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης ότι το 80% ενηλίκων είναι εμβολιασμένοι τότε πρέπει να συγκρίνουμε σχετικά με τον πληθυσμό της κάθε ομάδας τους νεκρούς εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όχι βέβαια τους 7.012 νεκρούς. Αν υποθέσουμε στους 1000 τους νεκρούς, όπως τις αναφέρουν οι επίσημες στατιστικές της Μ. Βρετανίας για την 38η εβδομάδα και οι θάνατοι ήταν ίσοι σε ποσοστό για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σε σχέση με τον πληθυσμό, τότε θα είχαμε τη σχέση 800:200 μεταξύ τους ή 80%:20%. Αν όμως οι νεκροί ανεμβολίαστοι είναι 359 όπως ισχυρίζεται η ανάλυση του OSN, και οι νεκροί 1.000 όπως επισήμως αναφέρεται, τότε ξεπερνούν τη σχέση με τον πληθυσμό τους κατά 79% ενώ των εμβολιασμένων νεκρών το ποσοστό είναι κατά 20% μικρότερο. Κάντε τους υπολογισμούς και θα το βρείτε. Πόσο αληθινά και συγκρίσιμα είναι τα στοιχεία μένει να αποδειχτεί από τα ερευνητικά ιδρύματα, όχι από εμένα.

 Επειδή κατά κανόνα στις μεγάλες ηλικίες οι θάνατοι λόγω πολλών υποκειμένων νοσημάτων, είναι πολλοί και αυτές οι ηλικίες εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα, δεν είναι καθόλου απίθανο να έπαψε η δράση των εμβολίων, δεδομένου ότι από τις νεώτερες αναλύσεις μαθαίνουμε πως τα εμβόλια αυτά κρατάνε κάπου 4 μήνες και μετά οι εμβολιασμένοι μεταφέρονται σταδιακά στο πεδίο των σχεδόν ανεμβολίαστων ενώ κυκλοφορούν και λογίζονται ως εμβολιασμένοι! Δεν είναι τυχαίο ότι σταδιακά μειώνουν την απόσταση 2ης και 3ης δόσης μέχρι να την κάνουν 4μηνη. 

Επιπλέον τα υπάρχοντα εμβόλια σχεδιάστηκαν, παρασκευάστηκαν και δοκιμάστηκαν στις πρώτες παραλλαγές του ιού και οι νεώτεροι ιοί τύπου «Δ» και μετέπειτα δεν είναι βέβαιο ότι αντιμετωπίζονται με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως οι πρώτες παραλλαγές.

http://www.odigostoupoliti.eu/metallaksi-mpotsouana-ti-gnorizoume-kai-giati-yparchei-anisychia/

 Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Αυτοί για τους οποίους έπαψε να δρα το εμβόλιο που τους κατατάσσουμε; Στους εμβολιασμένους ή στους ανεμβολίαστους; Ο καθένα θα πει ό,τι θέλει. Εγώ δεν λέω ακόμη τίποτα.

 Το ότι φέρουν ευθύνες κυβερνήσεις, επιστήμονες που τα παρασκεύασαν και πολυεθνικές που τα πουλάνε για όλα αυτά τα αντιφατικά, δεν χρειάζεται καμία απόδειξη. Μέσα στην Πανδημία βρήκαν ελεύθερο έδαφος να κερδοσκοπήσουν και να εφαρμόσουν άλλα, μη υγειονομικά μέτρα.

 

 Μια άλλη μελέτη βγάζει τους νεκρούς ανεμβολίαστους περισσότερους σε σχέση με τον πληθυσμό τους από τους νεκρούς των εμβολιασμένων στη Μ. Βρετανία. Επειδή βέβαια κάθε ανάλυση επικαλείται τα στοιχεία που επιτυγχάνουν τον στόχο της, κρατάω μικρό καλάθι και από αυτή την ανάλυση, όπως και από την προηγούμενη με τους υπέρογκους θανάτους εμβολιασμένων σε μια βδομάδα. Και ας την κάνει κρατική υπηρεσία. Δεν είναι πρώτη φορά που οι στατιστικές υπηρεσίες παρουσιάζουν κατά βούληση αποτελέσματα και για τους μεν και για τους δε.

 Ένα διάγραμμα δείχνει ότι οι θάνατοι ανεμβολίαστων σε σχέση με τον πληθυσμό τους είναι περισσότεροι ενώ το προηγούμενο σε απόλυτους αριθμούς δείχνει το αντίθετο! Αυτοί το λένε…

 https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/10/08/arvanitis-phe-vaccinated-deaths-pseudoscience/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου