Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Καθρεφτάκια στην Κύπρο για να γίνει αμερικανικό προτεκτοράτο!

Για όσους βιάστηκαν να χαρούν…

Η μερική άρση του εμπάργκο της πώλησης όπλων στο μέρος των  «μη φονικών εξοπλισμών» στην Κύπρο από τις ΗΠΑ για ένα χρόνο, δεν αφορά την άμεση αγορά όπλων ή τη σχέση με την Τουρκία και την κατοχή, αλλά μόνο την απαίτηση - εκβιασμό να μετατραπεί σε αμερικανικό προτεκτοράτο! Ο όρος που θέτουν οι Αμερικανοί είναι να πει η Κύπρος «όχι σε όλα στη Ρωσία», καμία διευκόλυνση σε ρωσικά πλοία κλπ για να αποκλειστεί στη Συρία και πλήρης έλεγχος του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου για τον έλεγχο ρωσικών κεφαλαίων. Θυμηθείτε την συμφωνία των Πρεσπών και το σχέδιο περικύκλωσης της Ρωσίας…

 Τι θα δώσουν; Όχι τη δυνατότητα να αγοράζει η Κύπρος όπλα, αλλά να αγοράζει… κιάλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές και άλλα τέτοια!

 Στην πραγματικότητα καθρεφτάκια με αντάλλαγμα γη και ύδωρ, δηλαδή πλήρη παράδοση!

 Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που τηρεί σταθερή γραμμή υποστήριξης της Κύπρου από δεκαετίες.

 

Ο διεθνολόγος Πάμπος Χρυσοστόμου, Διευθυντής Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είπε ότι  «Η απόφαση προβλέπει μερική άρση εμπάργκο και μάλιστα μη φονικών όπλων όπως διόπτρες, αλεξίσφαιρα κ.λπ. Θα έχει ισχύ για έναν χρόνο. Ούτε λίγο ούτε πολύ η πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ζήτησε το αμίμητο: να ελέγχονται οι κυπριακές τράπεζες και να μην ελλιμενίζονται τα ρωσικά πλοία».

 

Το επιβεβαίωσε και η Αμερικανίδα πρέσβης στην Κύπρο Τζούντιθ  Γκάρμπε υπογράμμισε πως «οι ΗΠΑ προτρέπουν την Κυπριακή Δημοκρατία να κάνει αυτά τα βήματα»!

 

https://sputniknews.gr/kosmos/202009028153149-empargko-oplon-oi-amerikanoi-lene-dioxte-tous-rosous-an-thelete-na-sas-exoplizoume-me-alexisfaira/

 

 

https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/258054_arsi-toy-empargko-oplon-gia-tin-kypro-me-rosikoys-asteriskoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου