Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Ηλεκτρονικές συναλλαγές. Νόμιμοι και παράνομοι εκμεταλλευτές και η ατομική ευθύνη!


1.  Αφού πρώτα οι τράπεζες, οι πολυεθνικές και τα κράτη κύκλωσαν με τα ηλεκτρονικά τους δίκτυα όλο τον πλανήτη, το επόμενο βήμα ήταν να εξαναγκάσουν με διάφορες αφορμές και βίαιες κρατικές αποφάσεις όλο τον κόσμο να συναλλάσσεται και να πληρώνει ηλεκτρονικά – ψηφιακά.

 

2.    Μόλις εγκλωβίστηκαν οι πάντες στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, μας πάσαραν τις διογκωμένες εξαναγκαστικές προμήθειές τους. Με μηδενικά κόστη κερδίζουν δισεκατομμύρια!

 

3.    Μας φόρτωσαν εφαρμογές από τα κινητά μέχρι τα ηλεκτρονικά μηχανάκια παραγωγής κωδικών και μετά μας έσκασαν το παραμύθι! Ξέρετε, το διαδίκτυο είναι γεμάτο παγίδες! Προσοχή γιατί μπορεί να σας κλέψουν τα λεφτά!!!

 

4.    Μας περιέγραψαν με λεπτομέρεια πως κλέβουν οι κλέφτες τους χρήστες ηλεκτρονικών συναλλαγών, σαν να είναι καθηγητές και όχι υπεύθυνοι να σταματήσουν τις δυνατότητες ηλεκτρονικής κλοπής!!!

 

5.    Στο τέλος μας περιγράφουν με λεπτομέρεια έναν ατελείωτο λαβύρινθο για το πώς να αποφεύγουμε τους κλέφτες και απατεώνες. Αν δεν τα καταφέρουμε αυτό είναι δικό μας ζήτημα. Όλα είναι ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ! Για όσα χάσουμε θα φταίμε εμείς!!!

 

6.      Στο μεταξύ αυτοί θα λαμβάνουν προμήθεια ακόμη και από τους απατεώνες όταν θα μας κλέβουν κάνοντας παράνομες αναλήψεις, μεταφορές, πληρωμές!!! Τόσο καλά!

 

7.    Ζούμε εγκλωβισμένοι σε ένα ηλεκτρονικό μαντρί και γύρω μας νόμιμοι εκμεταλλευτές και παράνομοι απατεώνες εφορμούν και ό,τι αρπάξει ο καθένας. Εμείς έχουμε, λέει, ατομική ευθύνη να διαλέγουμε πάντα τους νόμιμους εκμεταλλευτές που είναι οι καλοί λύκοι!!!

 

Νέες μορφές ηλεκτρονικής απάτης - Ποιες είναι και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

https://www.amna.gr/home/article/476596/Nees-morfes-ilektronikis-apatis---Poies-einai-kai-ti-prepei-na-prosechoun-oi-katanalotes

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου