Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια για το ποιος συμπλέει με τη ΝΔ


Χορτάσαμε από διάφορα αντικκε τρολ και «σοβαρούς» αρθρογράφους και αναλυτές να μας λένε, χρόνια τώρα, για φανερή και αφανή σύμπλευσή ΝΔ – ΚΚΕ!

Τώρα που τα στοιχεία μιλούν οι συκοφάντες κρύβονται στις τρύπες τους!

Τι λέει η έρευνα:

1.         Η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά με τους ΑΝΕΛ και στην συνέχεια με τη στήριξη ανεξάρτητων βουλευτών και βουλευτριών, εισήγαγε 196 νομοσχέδια προς ψήφιση από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Από αυτά, η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε το 53%, το ΚΙΝΑΛ το 57%, η Χρυσή Αυγή το 4%, το ΚΚΕ το 5%, το ΠΟΤΑΜΙ το 65%2 και η Ένωση Κεντρώων το 42%.






2.         Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκε τον Ιούλιο του 2019 εισήγαγε 28 νομοσχέδια προς ψήφιση μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Από αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε το 32%, το ΚΙΝΑΛ το 54%, το ΚΚΕ το 4%, η Ελληνική Λύση το 46% και το ΜέΡΑ 25 το 7%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έκανε λάθη». Έκανε κανονική πολιτική που ψηφίζονταν στα νομοσχέδια κατά 53% από τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει «λάθη». Υπερψηφίζει κατά 32% τα νομοσχέδια της ΝΔ! Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλέει με τη ΝΔ επί κυβερνήσεώς του κατά 53% και επί κυβερνήσεως της ΝΔ κατά 32%!!! Αυτό ναι, είναι ντοκουμέντο από πραγματική έρευνα στα ν/σχ της βουλής.

Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι όμως ολόιδια, 100%,  στο σύνολο των γενικών επιλογών ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, βάσεις, τρόικες θεσμοί, εργασιακή «ευελιξία», μνημόνια, μεταμνημόνια, κλπ και μόνο σε επιμέρους θέματα συμπλέουν με τα ποσοστά που αναφέραμε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου