Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Προς την ΠΓΔΜ




Καλωσορίσατε στο «Λάκκο των Λεόντων».

Οι ευρωπροσκυνημένοι αποκαλύπτονται!

Θυμάστε τα λόγια των κυβερνώντων όταν μπαίναμε οριστικά  στην ΕΟΚ (1981); Τώρα τα ίδια λόγια τα είπε ο Ζάεφ της ΠΓΔΜ!  Ίδια όμως… παιδί της ίδιας μήτρας!

«Η πίστη μας στην Ευρώπη είναι ένα κίνητρο που μας οδήγησε στην ιστορική συμφωνία με την Ελλάδα»
(καλά σε οδήγησε το ΝΑΤΟ εκεί, αφού πρώτα σε έκανε Πρωθυπουργό!)

«Γνωρίζουμε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχει δοθεί ποτέ στη χώρα μας και δεν πρόκειται να τη χάσουμε. Είναι το εισιτήριο για να ενταχθούμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ»
(και να προσφέρουμε το λαό ως κρέας για τα κανόνια του ΝΑΤΟ)

Τα ευρωπαϊκά ιδεώδη είναι ο «φάρος» που οδηγεί το λαό του και ότι «η πίστη μας στην Ευρώπη είναι ένα κίνητρο που μας οδήγησε στην ιστορική συμφωνία με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία»
(Μέγας φάρος, η μήτρα των ενωμένων ιμπεριαλιστών που αναγεννά το φασιστικό φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη)

Η συμφωνία που μπορεί να αποτελέσει «υπόδειγμα» και για άλλες διμερείς διαφωνίες (δίνει τη γραμμή του ΝΑΤΟ και στους άλλους λαούς ξεδιάτροπα!)

«Έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, στο σπίτι όπου ανήκουμε, στο σπίτι της ευρωπαϊκής οικογένειας και αισθάνομαι ευπρόσδεκτος»
(έτσι νιώθει κάθε προσκυνημένος στο «κελί» του)

Πρόκειται για δεύτερη ανεξαρτησία της χώρας!
(ναι, μέσα στη ούτε η χώρα σου δεν θα σου ανήκει!)


Με άλλα λόγια μας είπε ο κ. Ζάεφ: Τι όμορφα που είναι εδώ  στον «Λάκκο των Λεόντων»!


«Λάκκος των Λεόντων». Έτσι χαρακτήρισα το ΚΚΕ και η τότε Αριστερά (1961) την Κοινή Αγορά (σημερινή ΕΕ), όταν γινόταν η πρώτη σύνδεση! Έτσι τη χαρακτήρισε και το 1981 όταν μπαίναμε στην ΕΟΚ. Και δεν έπεσε καθόλου έξω.

Ποια γλώσσα και ποια εθνότητα μου λένε οι μακεδονοβαρεμένοι. Εδώ άλλο είναι το ψητό. Το ανοικτό και ξεδιάντροπο  προσκύνημα ενός κράτους στους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ! Τα άλλα, τα αλυτρωτικά, τα κρατάνε δια πάσαν ευκαιρία πυροδότησης των Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου