Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο αποδιοπομπαίος τράγος






Εντάξη ρε αστική τάξη, το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε. Θέλετε να τα ρίξετε όλα τα κακά του καπιταλισμού, της κρίσης και του χειρότερου μνημονίου όλων των εποχών, σε έναν δικό σας άνθρωπο, για να βγείτε αθώες περιστερές για κάθε αντιλαϊκό έγκλημα που παίρνετε και θα  πάρετε!





Ναι, αποτελούν προπαρασκευή…. τρομοκρατικής πράξης τα plan b.g,s …. του Βαρουφάκη! Μπορεί και προετοιμασία πράξης… εσχάτης προδοσίας (ΣΚΑΪ)!



Να πάμε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να ρωτήσουμε αν είναι και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας τα σενάρια περάσματος από το καπιταλιστικό ευρώ σας στην καπιταλιστική δραχμή σας!



Δώστε τροφή στα κανάλια σας, τζάμπα τροφή παραπλάνησης του λαού είναι.



Κατεβάστε και συνταγματολόγους - αναλυτές να τεκμηριώσουν το έγκλημα.



Πείτε μας ότι όποιος αστός πολιτικός σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις στα δικά σας αδιέξοδα, είναι εγκληματίας, αν δεν παίρνει την άδεια της ΕΕ και τη δική σας.






Το ότι οι υπηρεσίες σας έχουν η κάθε μια από 24 αντιλαϊκά plan δια πάσαν νόσον, από το κτύπημα διαδηλωτών μέχρι την κατάργηση των στοιχειωδών αστικοδημοκρατικών συνταγματικών δικαιωμάτων και το στήσιμο εκτάκτων στρατοδικείων με τα πολυβόλα στην πίσω αυλή  τους, κάνετε πως δεν τα ξέρετε ε;






2 σχόλια:

  1. Στην εισαγωγικη λεξη "ενταξη" ....μαλλον "εντάξει " πρεπει να γραψεις Στεργιε ...(μην το δημοσιευσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τη διόρθωση, κάπως αργά το είδα αλλά τι να κάνω τρέχω σε δουλειές

      Διαγραφή