Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΕ; ΔΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!




Αυτοί που υπογράφουν τα ανακοινωθέντα της ΕΕ για στήριξη της Ουκρανικής κυβέρνησης, τι ακριβώς μας λένε;

Ας δούμε μια μόνο πλευρά της φασιστικής πολιτικής της κυβέρνησης της Ουκρανίας για να καταλάβουμε ποιόν υποστηρίζει η ΕΕ και μαζί της η Ελλάδα.


ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;  ΣΕ ΙΣΧΥ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΌΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.


Την ώρα που ο φασίστας ηγέτης του ακροδεξιού «Δεξιού Τομέα» αναλάμβανε χρέη «Συμβούλου» δηλ. αντί υπουργού και οι άλλοι ακροδεξιοί και φασίστες πλημύριζαν το κράτος και την κυβέρνηση, οι Ουκρανοί βουλευτές με διαδικασίες εξπρές ενέκριναν μια σειρά νόμων, οι οποίοι εξισώνουν το σοσιαλισμό - κομμουνισμό και το φασισμό και ποινικοποιούν τη «δημόσια άρνηση» του «εγκληματικού χαρακτήρα» τους, καθώς και την «αναπαραγωγή», τη «μετάδοση» και τη «δημόσια χρήση» των συμβόλων τους. 

 


Μόνο που πίσω από την ψευδεπίγραφη εξίσωση και καταδίκη, κρύβεται μόνο η καταδίκη του σοσιαλισμού/κομμουνισμού. Καλύτερη απόδειξη γι αυτό είναι ότι αυτόν το νόμο τον επιβάλλουν οι φασίστες της Ουκρανίας που κυριαρχούν πάνω στην κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τους νόμους αυτούς, απαγορεύονται ονόματα δρόμων, κοινοτήτων, τόπων κλπ που παραπέμπουν στην εποχή του σοσιαλισμού. Σε περίπτωση παραβίασης οι οργανώσεις ή τα κόμματα που προβαίνουν σε αυτή θα απαγορεύονται, κάτι που στοχοποιεί ευθέως το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας.

Τα πρόσωπα που αναπαράγουν κομουνιστικά  σύμβολα, ύμνους, ιδέες κλπ ή δημοσίως το σοβιετικό ύμνο, αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΤΩΝ.

Απαγορεύονται η σημαία και ο ύμνος της ΕΣΣΔ, μνημεία, αναμνηστικές πλάκες, τοπωνύμια, ονόματα δρόμων ή επιχειρήσεων που αναφέρονται σε προσωπικότητες του σοσιαλισμού καθώς και αναφορές σε δραστηριότητες του Κομμουνιστικού Κόμματος ή στην Επανάσταση του 1917.

Παράλληλα, ενώ υποτίθεται ότι με τον ίδιο νόμο, στο όνομα της εξίσωσης,  απαγορεύεται και ό,τι αναφέρεται και στον ναζισμό, το Κίεβο εξυμνεί τους μαχητές του φασιστικού Ουκρανικού Αντάρτικου Στρατού (UPA), ο οποίος είχε πολεμήσει εναντίον του Κόκκινου Στρατού και είχε συνεργαστεί με τους ναζί πριν στραφεί εναντίον τους.



Ένα «σύνηθες περιστατικό» για τη «νέα» Ουκρανία

 


Στις 28 Ιουλίου του 2013, στο χωριό Cologory της δυτικής Ουκρανίας, έγινε εκταφή των λειψάνων Ουκρανών στρατιωτών της χιτλερικής δύναμης Waffen των SS γνωστοί ως « galicina ». Ακολούθησε νεκρώσιμη ακολουθία με τιμές εθνικών ηρώων υπό τη συνοδεία βετεράνων Ναζιστών σε ορθόδοξο ναό του Πατριαρχείου του Κιέβου. Ύστερα με τιμητική πομπή τα λείψανα ενταφιάσθηκαν εκ νέου. Νεαροί Ουκρανοί που έφεραν στολές των SS με τις σβάστικες να κοσμούν τα στρατιωτικά τους πηλίκια, μετέφεραν με υπερηφάνεια  τα φέρετρα που κάλυπταν ουκρανικές σημαίες. Αποδόθηκαν τιμητικές βολές στη μνήμη των εθνικών ηρώων της Ουκρανίας του Bandera που κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο υποδέχθηκαν τον Χίτλερ ως ελευθερωτή. Τα πορτραίτα του Bandera σήμερα κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας.

Δείτε το βίντεο




1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΒΛΑΞ (Κοινωνικό, Πολιτικό και Ανθρώπινο) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !

    (Διότι ΕΧΟΥΜΑΙ ΣIΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΩΜΑΣΤΑΙ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ -- ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!)

    Διαβάζουμαι:

    Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην πορεία των μεταλλωρύχων στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, φορώντας κι αυτός το χαρακτηριστικό κράνος.
    «Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού (El Dorado Gold) στη Χαλκιδική/Σκουρίες !.

    Προς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΤΑ "Μεταλλεία Χρυσού" ! ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ El Dorado !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ "ΚΕΡΔΗΟΙ" !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: STOP Στα "ΔηλητήριοΜεταλλείαΧρυσού" !! S-T-O-P !!!

    Σημ. Τοις Προεκτάσεις της Οικολογικής και Ανθρώπινης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ σε μια περιμετρική ακτίνα τουλάχιστον 200-250 χλμ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΡΕΤΑΙ και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (αλλά γενικά τι ξέρει και ποιος σαυτήν την Χώρα, σαυτόν τον Τόπο ;;;-!!!) !!! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ !!! STOP-STOP-STOP ΣΤΑ El Dorado ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!!


    Σημ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ με ΕΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ότι πέρα από ΒΛΑΞ είναι και ... πολιτικιά σε Κοινωνικά, Πολιτικά και Ανθρώπινα ΠΕΔΙΑ !! Οσο αναφορά τα Επιστημικά Πεδία, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ (το παραδέχεται ΚΑΙ ο ίδιος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή