Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Το κεφάλαιο επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ!





Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, σε συνδυασμό με δηλώσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων του κεφαλαίου αλλά και αλλαγής στάσης ορισμένων μέσων ενημέρωσης, επιβεβαιώνουν ότι μεγαλώνει συνεχώς η μερίδα του κεφαλαίου που επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ ως εναλλακτική λύση στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ως φρεσκάρισμα στην πολιτική διαχείριση του καπιταλιστικού συστήματος. 

 


Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς μάντης αλλά όλα αυτά είχαν ήδη διαφανεί από καιρό.


Στις φώτο από το ΒΗΜΑ της 26/10/2014, είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν σχετικές αναρτήσεις στο blog «Αριστερά και Πολιτική» τον Μάιο και τον Σεπτέμβρη. Επίσης η τελευταία δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τις προβλέψεις στις ίδιες αναρτήσεις.




(1)



Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014




«Στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουμε μάρτυρες μιας σκληρής μάχης μεταξύ μερίδων του κεφαλαίου για το αν συμφέρουν ή όχι οι προτάσεις Τσίπρα. Θα βλέπουμε σταδιακά την κατάταξη των κεφαλαιοκρατών και των μέσων ενημέρωσης προς τη μια ή την άλλη πλευρά και στο τέλος θα έχουμε, το που θα γείρει η ζυγαριά. Τότε θα είναι έτοιμο το κλίμα για εκλογές, ανεξαρτήτως της περίπτωσης εκλογής ή μη Προέδρου». 
 (...)
 

Η εκτίμησή μου είναι ότι σταδιακά θα αρχίσει στα μέσα ενημέρωσης, μια απόκλιση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ,  πράγμα που θα αποκαλύψει  και τις επιλογές του μεγαλύτερου μέρους του κεφαλαίου. Στο τέλος, το κεφάλαιο θα δείξει, με τον τρόπο του, «ΣΥΡΙΖΑ».



(2)


Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014



«Από την άλλη, μετά από κάποιες «αναγκαίες αλλαγές και εσωτερικές διευθετήσεις ομάδων και θέσεων» όπως η μονοφωνία, που θα επιβάλουν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα αρχίσουν να υποχωρούν οι αρνητικές ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και να προβάλλονται οι θετικές. Ειδήσεις όπως, τι είπε ο Λαφαζάνης ούτε που θα ακούγονται. Σε βάθος χρόνου, κάθε μήνα τα κανάλια θα αφήνουν να διαφαίνεται με μεγαλύτερη ένταση η σίγουρη επόμενη διακυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο ο χρόνος κυλάει, τόσο το ποσοστό του θα ανεβαίνει, ανάλογα βέβαια και με την εμπιστοσύνη που αποπνέει, μεταμορφωμένο όπως τον θέλουν.


Σε συνέχεια, θα επιλέξουν, αν αξίζει να έχει αυτοδυναμία ή να τον τραβάνε από τη μύτη με άλλο κόμμα ή με μεγάλο συνασπισμό με τη ΝΔ. και αναλόγως θα βάλουν το χεράκι τους για το αποτέλεσμα». 
Οι "δημοσκοπήσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου