Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εξαφανίστηκε το 4,5%!



Κακίες…

Θυμάστε τους πολλούς αναλυτές 100 μεταπτυχιακών και βάλε μετά τις περσινές εκλογές της 17 Ιουνίου που το ΚΚΕ έλαβε 4,5%; Θυμάστε πόσο χρόνο ζωής έδιναν στο ΚΚΕ τότε μέχρι να χαθεί από την κοινωνία μας που… δεν το ανέχεται πια, και να τους απαλλάξει από τη.. . λαθολογικη παρουσία 94 χρόνια τώρα; 


 

Ε, σήμερα επιβεβαιώθηκαν όλοι αυτοί οι μάντεις αναλυτές! Όσοι ήταν στη συγκέντρωση της Αγ. Παρασκευής και πολύ περισσότερο, λίγο μετά, στο ραδιομέγαρο, έτριβαν τα μάτια τους! Πραγματικά το 4,5% είχε εξαφανιστεί! Χάθηκε από προσώπου γης. Τι έγινε; Απλώς έγινε ένα τεράστιο ποσοστό. Στη συγκέντρωση στο ραδιομεγαρο είχε πάνω από το 75% του όγκου της συγκέντρωσης σε σημείο που να γίνεται αδιαχώρητο σε κάποια σημεία!


 
Δεν ξέρω αν πρέπει να στείλω το χαρμόσυνο μήνυμα της εξαφάνισης, επιτέλους, του 4,5%, σε όλους τους επιστήμονες, καρδινάλιους, αναλυτές, νεκροθάφτες και στα γραφεία τελετών μήπως και πάθουν συγκοπή από το περιεχόμενό της! Δεν θέλω τον «ξαφνικό θάνατό» τους!

 


Στο μεταξύ χωρίς κακεντρέχεια και υπερτίμηση στον πραγματικό υπολογισμό, ένα κόμμα με εν αναμονή διακυβέρνησης είχε τουλάχιστον το 0,27% της συγκέντρωσης!!! Συγκλονιστικό!!!

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο.
    Να τι γίνεται όταν τα μονοπώλια υπερασπίζονται την εξουσία τους ενεργητικά:
    Μόλις 22 δευτερόλεπτα απέχει ο 902 από την φίμωση που επιχειρεί σε βάρος του η κυβέρνηση μέσω της DIGEA και με την σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ.

    http://www.youtube.com/watch?v=rLOjTWFlZqo

    Υ.Γ.: Αν ανοίξετε νέο θέμα το σχόλιο αυτό είναι άχρηστο, να σβυστεί.

    Costas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάχη συνεχίζεται με όποιο μέσο διαθέτει η κάθε τάξη. Είναι μάχη ατελείωτη με όλες τις μορφές, έχει πολλές νίκες και ήττες, θυσίες και αίμα από κάθε πλευρά αλλά κυρίως απο την εκμεταλλευόμενη όμως στο τέλος έχει πάντα ένα νικητή: την εκμεταλλευόμενη τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή