Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΜΕ!



Κατά καιρούς κάποιοι ισχυρίζονται ότι το ΠΑΜΕ πλάθει με τη φαντασία του αντιπάλους, συνομωσίες ή προβοκάτορες που το κτυπούν για να δικαιολογήσει δήθεν τις τακτικές της περιφρούρησης, τη στάση του κλπ.


Χθες το ΠΑΜΕ κατάγγειλε επίσημα σχέδιο προβοκάτσιας στο Σύνταγμα όπου επιχειρήθηκε ο εγκλωβισμός του, όπως και προχθές. Παράλληλα καταγγέλθηκαν τα στοιχεία που θα συμμετείχαν στο σχέδιο.


Ο φακός συνέλαβε κάποιους ακριβώς την ώρα που το ΠΑΜΕ ήταν στο ύψος της Μαρφίν και του Άττικα.


Είναι στην Πανεπιστημίου, ακριβώς στις 1.41΄της Τετάρτης 29/6/2011. Ποιοι είναι και τι κάνουν οι εικονιζόμενοι ανάμεσα σε διαδηλωτές; Απέναντί τους την ώρα εκείνη ήταν το ΠΑΜΕ. Σημειώνουμε ότι πίσω τους μέχρι το Σύνταγμα, υπήρχαν πολλές παρόμοιες ομάδες που… «περίμεναν»!


Τα σχόλια δικά σας.















5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μας δουλεύετε χοντρά. Ποιο Σύνταγμα θέλατε να πάτε στις 1.41 αφού ήδη 2 ώρες πρίν αρχισε ο χαμός;;;;
    Και σιγά οι τύποι αυτοί να μην είναι τίποτα άλλο από φασίστες.
    Οι αγανακτισμένοι έδιναν μάχη με μπάτσους και μασκοφόρους για να κρατήσουν την πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι φωτογραφίες που δημοσιευετε
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.
    Κι αυτό γιατί στις 1.41 Το σύνταγμα ήταν πιγμένο στα δακρυγόνα και πολύς κόσμος ήταν ακόμα και στην Πανεπιστημίου που εδώ φαίνεται άδεια. Και μάλιστα όταν το νέφος των δακρυγόνων είχε φτάσει παντού τριγύρω. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. Ηλίθιοι, είναι σαν να βάζετε μπουρλότο στα πόδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε (1)

    Είπα εγώ ότι ήταν φασίστες; Το είπε κάποιος ή έχεις κάτι υπόψη σε κασέτα από πριν και το ξεφουρνίζεις εδώ; Εγώ ερώτηση έκανα, ποιοι είναι; Κάποιοι είναι γνωστοί του λεγόμενου αντι-εξουσιαστικού χώρου αλλά δεν παίρνουν μέρος, απλά είναι εκεί. Γι αυτό είπα «ανάμεσα σε διαδηλωτές». Ακριβής ήμουν εγώ αλλά εσύ δεν είσαι καθόλου ακριβής.

    Πράγματι οι αγανακτισμένοι έδιναν μάχη στη πλατεία και πέριξ, εκεί ήμουν μέχρι τις 6.00 μμ. Η μάχη τους, όποια άποψη και αν έχει κανείς γι αυτούς, ήταν γνήσια. Αυτό τι σχέση έχει με τις φωτο στις 1.41 μπροστά στη Μαρφίν; Εκεί υπήρχε μόνο το ΠΑΜΕ ούτε ίχνος αστυνομικού ακόμη και… τροχονόμου! Ξέρεις καλά τη «γεωγραφία» της Πανεπιστημίου; Όχι μόνο στις 29/ αλλά ποτέ καμία ημέρα εκεί δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις εκεί. εκτός και αν δεν έεχεις πάει ποτέ σε συγκέντρωση των αγανακτισμένων.



    Ανώνυμε (2),

    Σου φαίνομαι για βλάκας, να δημοσιεύσω φωτο άλλης ημερομηνίας και να γίνω ρεντίκολο; Οι φωτο είναι τραβηγμένες στις 29/6/2011 ώρα 1,41μμ ως 1.42 επακριβώς με την ισχύουσα ώρα. Εσύ νομίζεις ότι οι φωτο δεν έχουν ηλεκτρονικά ίχνη που κάποιος ειδικός μπορεί να βρει επακριβώς την ημέρα και την ώρα ακόμη και τον «ήχο» των φωτογραφιών; Άλλωστε δεν τις τράβηξε κάποιος ξένος, δεν τις πήρα από άλλον. Αν τις βρεις πουθενά πριν τις δημοσιεύσω να μου το πεις. Βλακείες δεν θέλω να ακούω. Βρες τίποτ’ άλλο. Είναι πριν ρίξουν δακρυγόνα στη γωνία της Μ. Βρετάνια. Αν δεν είσαι αυτόπτης να απολύσεις τους πληροφοριοδότες σου εκτός αν θέλεις να προκαλέσεις σύγχυση, έτσι απλά να έχουμε να λέμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φωτογραφίες του symastev είναι από το χώρο και την ώρα που λέει. Είναι η στιγμή που το ΠΑΜΕ αρχίζει την τακτική υποχώρηση προς Ομόνοια και τα "καλόπαιδα" που φαίνονται στις φωτό το βρίζουν, πετούν μπουκαλάκια και άλλα αντικείμενα. (Ως κότες βέβαια δεν τολμούν να κάνουν κάτι παραπάνω).

    Τώρα για το ποιοί είναι, αυτό θα βρεθεί, αλλά μυρίζουν ασφάλεια από μακριά.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτός απο ηλίθιους πάντως στα μπλογκ μπαίνουν
    και μισθωμένοι προβοκάτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή