Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οβριόκαστρο ή Κηφισιά;

.
Με αφορμή τα φοβερά γεγονότα της Κερατέας και της Λαυρεωτικής για τη χωματερή στο Οβριόκαστρο και μια απορία του Greek Rider (http://greekrider.blogspot.com/), αναγκάζομαι να επαναφέρω τη πιο λογική και τεκμηριωμένη πρόταση άμεσης επίλυσης του προβλήματος: Τα σκουπίδια στη Κηφισιά και στον Κοκκιναρά!


Είχα ήδη από 6/1/2011αναφερθει τεκμηριωμένα (http://aristeripolitiki.blogspot.com/2011/01/blog-post.html) αλλά και πριν αρκετά χρόνια σε δημοσίευμα, στη λύση αυτή.


Με δεδομένη την αρβανίτικη και άκρως αντεθνική συμπεριφορά των κατοίκων των Μεσογείων που διεκδικούν, άκουσον - άκουσον καθαρή γη, η μόνη λύση είναι ένα έδαφος εθνικώς καθαρό με πολίτες εθνικά σκεπτόμενους όπως οι κάτοικοι της Κηφισιάς.


Πρέπει επί τέλους να σταματήσει αυτή η φθορά της εικόνας της Ελλάδος στον κόσμο με τις επιθέσεις κατά των ΜΑΤ στη Κερατέα, από έξαλλους, αντεθνικώς δρώντες όπως εκείνοι οι αγρότες τρακτερτζήδες στο εθνικό οδικό δίκτυο των Σερρών. Να σταματήσει ο εξαναγκασμός των ασφαλιτών να βγάζουν πιστόλια για να προστατέψουν ο Έθνος από στίφη αρβανιτών, άκρως υπόπτων στοιχείων.

Αν πάνε τα σκουπίδια στη Κηφισιά, οι κάτοικοι εκεί είναι εθνικώς σκεπτόμενοι και έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, οικολογίας και εθνικοφροσύνης. Ακριβώς όπως τους περιγράφει η κυβέρνηση! Δεν θα κάνουν ποτέ διαδήλωση, δεν θα μπλοκάρουν ποτέ τα απορριμματοφόρα, δεν θα αμφισβητήσουν ποτέ το μνημόνιο…


Με τέτοιους πολίτες θα σωθεί το Έθνος! Γιατί λοιπόν δεν επιλέγουν την Κηφισιά και τον Κοκκιναρά;


Μεταξύ αρβανίτικου Οβριόκαστρου και εθνικά υπερήφανης Κηφισιάς επιλέγω Κηφισιά!



.

4 σχόλια:

  1. Βλακείες εθνικιστικές λες, για να μιλήσεις για ένα γεγονός που δεν έχει καμιά σχέση με εθνικοτοπική καταγωγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρετίζω -ως Αρβανίτης- την καινοτόμο πρότασή σου. Στην Κηφισιά ή στην Πολιτεία δεν θα αντισταθεί κανείς. Το πολύ πολύ να κάνουν απεργία σούσι για 2-3 ημέρες ή να βάλουν τις Φιλιππινέζες να πλακωθούν με τα ΜΑΤ, μάχη που θα είναι ο ορισμός του blitzkrieg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απεργία σούσι;!!! Ρε, πως δεν το σκεφτήκαμε; Θα μπει στην αντίσταση και η λαϊκή πτέρυγα εκπροσωπούμενη από την η εγγονή της Μαντάμ Σουσού! Θα πέσει κόπωση στα κλαμπ τένις των βορείων προαστίων. Ωραία ιδέα, καιρός για πάρτι χωρίς σούσι!!! Τρόμος για τη κυβέρνηση στο δρόμο με τις λεύκες της Κηφισιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή