Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Οι ηθικοφύλακες και η Μποφιλιου

Οι ηθικοφύλακες της αστικής ηθικής, γνωστής για την ηθικοπλαστική αγιοποίησης των εγκλημάτων, της διαφθοράς και της έκλυσης όλων των λεγομένων ηθών της άρχουσας καπιταλιστικής - εκμεταλλευτικής τάξης, δεν αντέχουν το ότι οι εργάτες, και οι αυτοαπασχολούμενοι προσομοιάζοντες με αυτούς, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, κουμουνιστές αμείβονται για τη δουλειά τους! Είναι αδύνατο να το χωνέψουν! Με αυτή τη λογική απευθύνουν και τη μεγάλη ηθικοπολιτική κατηγορία για τη δουλειά της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία έκανε μια δουλειά προδιαγραφών, όπως αυτή της προβολής μιας κολεξιόν της αδελφής της, αλλά, άκουσον – άκουσον, η κολεξιόν ήταν και πολυτελείας!!!

 

Στο μυαλό τους ο κομμουνιστής είναι κάποιος που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, φοράει πατατούκες και τραγιάσκες και οι κομμουνίστριες φοράνε ινδικά σαλβάρια, φούστες και μαντίλες, είναι με φαρδιά χριστιανικά φρύδια, δεν έχουν κινητό και έχουν φάτσα… άπλυτης!

Καλοί μου φίλοι, το ΚΚΕ έχει στην πλειοψηφία ως μέλη εργάτριες και εργάτες μισθωτούς (και προσομοιάζοντες με αυτούς), δουλεύουν για κάποιον εργοδότη και πληρώνονται από αυτόν δήθεν «για τη δουλειά που κάνουν» καταναλώνοντας την εργατική τους δύναμη την οποία και μόνο πλήρωσε και αγόρασε ο καπιταλιστής. Προφανώς με την ιδέα που έχετε εσείς για τους κομμουνιστές, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ή δεν έπρεπε να πληρώνονται από καπιταλιστές εργοδότες, ή έπρεπε να μη δουλεύουν ποτέ σε καπιταλιστική επιχείρηση και κυρίως να μη δουλεύουν προβάλλοντας ρούχα πολυτελείας ή να μην είναι κομμουνιστές! Είναι δηλαδή σε τρισχειρότερο κατηγορητήριο από αυτό για τη Νατάσσα! Καταπληκτικά αντικομουνιστικά διλήμματα με τα οποία μονά ζυγά κερδίζετε! Φυσικά δεν χωράει ο νους σας ότι ένα ΚΚ είναι κόμμα της εργατικής τάξης, το συγκροτούν κατά βάση εργάτες που δουλεύουν σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις, πληρώνονται από τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες τους και είναι οι μόνοι που είναι σε θέση να καταλάβουν μερικά πράγματα που εσείς ποτέ δεν θα καταλάβετε:
- Ότι χωρίς εργάτες γρανάζι δεν γυρνάει και όλοι αυτοί που κοκορεύονται στην πλάτη τους, αύριο αν σταματήσουν τα «γρανάζια», όχι πλούτη, αλλά δεν θα είχαν ούτε ένα πιάτο φακές. Το καταλαβαίνετε ή να επαναλάβω; Ούτε ένα πιάτο φακές! Κι εσείς μαζί, αν είστε αυλικός τους και τρέφεστε με ψίχουλα από τα κλεμμένα.
- Ότι όλοι οι εργάτες πληρώνονται για την εργατική δύναμη που πουλάνε έναντι μισθού ή αμοιβής για μπορέσουν να ζήσουν οι οικογένειες και κάνουν τις δουλειές που απαιτούν οι εργοδότες καπιταλιστές! Μέγα έγκλημα, θα πείτε αμέσως! Κομμουνιστές πληρώνονται και κάνουν αυτό που τους λένε οι καπιταλιστές και με την υπεραξία που παράγουν, οι καπιταλιστές αλυσοδένουν την κοινωνία και τον λαό! Προδοσία θα φωνάξετε με φωνή στεντόρεια!!! Μα είναι κομμουνιστές ακριβώς γιατί είναι κάτω από τη βία των καπιταλιστών και του κράτους τους και παλεύουν για να σταματήσει αυτή η εκμετάλλευση της εργατικής τους δύναμης με την ανατροπή του καπιταλισμού, ώστε αντί μισθού για την εργατική τους δύναμη, να ανήκει σε αυτούς και στην κοινωνία, όλος ο πλούτος που παράγουν, όλη η αξία της εργασίας που κάνουν!!
- Ότι μόνο όποιος υπόκειται σε σκληρή εκμετάλλευση μπορεί να καταλάβει την ουσία της και μόνο αυτός μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για να την ανατρέψει, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος και κομμουνιστής. Ποτέ εκείνος ο ηθικοφανής κήρυκας και σωτήρας που δήθεν είναι κατά της εκμετάλλευσης αλλά στρέφεται, με παχυλό αζημίωτο (!), εναντίον των κομμουνιστών και των ριζοσπαστών αριστερών που μάχονται να την ανατρέψουν μαζί με τον καπιταλισμό της. Εσείς πάντως ποτέ δεν θα την ανατρέψτε όσους κεραυνούς και αν ρίξετε κατά της Μποφίλιου.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου