Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Από τα αμερικανονατοϊκά στρατηγεία θα διευθύνονται τα υπερσύγχρονα όπλα στον πόλεμο της Ουκρανίας!

 Αναμενόμενη ήταν η σχεδιασμένη, από καιρό, αναβάθμιση της εμπλοκής των αμερικανονατοϊκών (και της χώρας μας) στον πόλεμο της Ουκρανίας. Χρειαζόταν μόνο ο χρόνος για να το δικαιολογήσουν.

 Οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ και προθύμων, μέχρι και της Ιαπωνίας, σχεδιάζουν να εγκρίνουν στη Σύνοδο Κορυφής τους στα τέλη Ιούνη 2022, στη Μαδρίτη, ένα «ολοκληρωμένο εξοπλιστικό πακέτο» για την Ουκρανία.

 Τι περιέχει αυτό; Ότι όλα τα παλιά οπλικά συστήματα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων βαρέων όπλων και συστημάτων μεγάλης εμβέλειας, θα αντικατασταθούν με νέα υπερσύγχρονα, εντασσόμενα στη «διαλειτουργικότητα» μεταξύ όλων των όπλων και όλων των κέντρων πολεμικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε ζώντα χρόνο! 

  Υπερηχητικός, «διαλειτουργικός» πύραυλος των ΗΠΑ, HAWC

 

 Έτσι όλος ο πολεμικός νατοϊκός μηχανισμός σε γη, αέρα, διάστημα και θάλασσα θα «βλέπει» συνεχώς τα πεδία των μαχών και θα κατευθύνει, σε παρόντα χρόνο,  οπλικά πλήγματα στις αντίπαλες δυνάμεις της Ρωσίας μέσα από κέντρα διεύθυνσης εκτός Ουκρανίας. Το έκαναν ήδη «δοκιμαστικά» με τη βύθιση ρωσικών πλοίων στη Μ. Θάλασσα και το κτύπημα ρωσικών κέντρων επιχειρήσεων.

 Αν αυτό δεν είναι πόλεμος ιμπεριαλιστών τότε τι είναι;

 Μπορεί το φύλλο συκής αυτών των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων να είναι η Ουκρανία και αυτοί που σκοτώνονται στα πεδία να είναι Ουκρανοί, Ρώσοι κ.ά., αλλά ο πραγματικός πόλεμος ξεφεύγει τελείως από τους Ουκρανούς τους οποίους οι δυτικοί έχουν μόνο ως «κρέας για τα κανονιά» και για να δικαιολογήσουν τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες τους.

 Αυτός είναι ο ιμπεριαλιστικός κόσμος για τον οποίο ο Πούτιν είπε: «Εικόνα σου είμαι κόσμε και σου μοιάζω»!

 Ο δρόμος προς τον Γ΄ ιμπεριαλιστικό Π.Π. γίνεται πιο σύντομος…

 Και οι λαοί του κόσμου καλούνται να πληρώσουν το τίμημα.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου