Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ιμπεριαλιστικός κυνισμός: «Τα βαρέα όπλα είναι μόνο για να σκοτώνεστε μεταξύ σας»!

Αυτό είναι το συμπέρασμα που τα παπαγαλάκια των καναλιών κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και μεταδίδουν δήθεν με ικανοποίηση ότι οι ΗΠΑ κάνουν συνομιλίες με τον Ζελένσκι για να του δώσουν βαρέα όπλα μεγάλου βεληνεκούς, αλλά πρέπει να διασφαλιστούν ότι με αυτά δεν θα κτυπήσουν τη Ρωσία για να μη παρασυρθεί το ΝΑΤΟ στον πόλεμο! Δήθεν το ενδιαφέρον τους είναι να μη γίνει μεγάλος πόλεμος και αξίζουν επαίνου! Ούτε που περνάει από τα δελτία και τους αναλυτές το βαθύτερο νόημα της αμερικανικής παρέμβασης. 

 

 Ποτάμια τα δισεκατομμύρια με κάθε είδους σύγχρονα οπλικά συστήματα αλλά αυτά μόνο για περιορισμένη χρήση, οριζόμενη από τους ιμπεριαλιστές! Τόση είναι η απεριόριστη ιμπεριαλιστική αγάπη για την Ουκρανία!

 Για όσους δεν κατάλαβαν, το σχέδιο είναι απολύτως κυνικό και εξυπηρετεί εντελώς αμερικανονατοϊκούς στόχους και όχι ουκρανικούς. Δίνουν κάθε όπλο και χρήμα για να μη λυγίσει ο ουκρανικός στρατός, ούτε όμως και να νικήσει, ώστε να φθείρουν συνεχώς τη Ρωσία σε ατελείωτο πόλεμο με ατελείωτες θυσίες Ουκρανών! Κρέας για τα κανόνια κάνουν τους Ουκρανούς και αυτοί επειδή έχουν στα χέρια τους υπερσύγχρονα αμερικανικά όπλα, πανηγυρίζουν και νομίζουν πως είναι για να σωθούν. Όχι βέβαια! Δεν ενδιαφέρει τους νατοϊκούς καμία διάσωση Ουκρανών. Τους ενδιαφέρει να μη νικούν οι Ρώσοι και να φθείρονται με γεμάτα τα πεδία των μαχών από Ρώσους και Ουκρανούς. Μέχρι εδώ!

 Και οι λαοί πάντα έχουν γι αυτό ένα τραγούδι όπως ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!

 

https://www.youtube.com/watch?v=AuuALF8Kckw

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου