Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

«Ιερό σοκ» σεξουαλικής κακοποίησης από Ιερατείο της Καθολικής Εκκλησίας

 Ο κόσμος  το είχε τούμπανο κι αυτοί… κρυφό καμάρι!

 Κάποτε ο Γαλλικός Διαφωτισμός αφόρισε την Καθολική Εκκλησία για τη συμμετοχή της στα εγκλήματα των ταξικών - κρατικών εξουσιών  κατά των λαών και η Καθολική Εκκλησία αφόρισε τη Γαλλική Επανάσταση για την υλιστική αθεΐα της.

 Με τα χρόνια ο καπιταλισμός και η Εκκλησία «τα βρήκαν» και καθώς Φεουδάρχες και Καπιταλιστές έγιναν εκμεταλλευτές εις σώμα ένα, έτσι και η Εκκλησία ήλθε εις σώμα ένα με την εξουσία των καπιταλιστών, πρώην οπαδών του Διαφωτισμού! …για να συνεχίσει τα ανατριχιαστικά της «θαύματα», στο πλάι της κυρίαρχης και άκρως διεφθαρμένης αστικής τάξης!

 Και όπως σε όλο τον κόσμο, έτσι και στη Γαλλία είδαμε σε κρατική έκθεση ένα μικρό μόνο μέρος αυτών των «ιερών θαυμάτων» ανατριχίλας.


 

 Από πού να αρχίσουμε;

 Ας δούμε ένα απόσπασμα από τα αποτελέσματα της έκθεσης όπως αναφέρονται στην ημιεπίσημη εκπρόσωπο της, ομογάλακτης με τη γαλλική, ελληνικής αστικής τάξης, «Καθημερινή»:

 

«Περισσότερα από 330.000 παιδιά φέρεται να έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας τα τελευταία 70 χρόνια, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα (05.10.2021) και η οποία αντιπροσωπεύει την πρώτη σημαντική καταγραφή στη χώρα για το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο.

Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται πράξεις που διαπράχθηκαν από περίπου 3.000 ιερείς και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην εκκλησία, αποκαλύπτοντας την συγκάλυψη των καθολικών αρχών για δεκαετίες με «συστημικό τρόπο», σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής που εξέδωσε την έκθεση, Ζαν-Μαρκ Σοβέ.

Ο επικεφαλής της συνόδου των Γάλλων επισκόπων ζήτησε συγχώρεση από τα θύματα, εκ των οποίων το 80% περίπου ήταν αγόρια, σύμφωνα με την έκθεση». 

 «Οι συνέπειες είναι πολύ σοβαρές. Περίπου το 60% των ανδρών και των γυναικών που κακοποιήθηκαν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στη συναισθηματική ή σεξουαλική τους ζωή», επισημαίνουν οι συντάκτες της έκθεσης».

 Πως είπατε; Ζήτησαν συγχώρεση; Από ποιόν από τον Θεό της Κόλασης και του εκμαυλισμού που υπηρετούσαν και υπηρετούν;

 Και ο σχετικός τίτλος και υπότιτλος στο «Πρώτο Θέμα»:

«Ανατριχίλα από τις μαρτυρίες για τους βιασμούς ανηλίκων στην Καθολική Εκκλησία»

 «Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων - Το 80% των θυμάτων ήταν αγόρια ηλικίας 10 έως 13 ετών - Μοναχές βίαζαν κορίτσια με σταυρούς - 3.000 ιερείς και μοναχές κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω από 330.000 παιδιά».

 Δυστυχώς, η Ιερά Εξέταση έχει μόνο να βραβεύσει τους πνευματικούς απογόνους της για την ευρηματικότητα των εγκλημάτων τους!

 Για την ιστορία.

 Η Έκθεση αναφέρεται μόνο στη Γαλλία και μόνο για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα της ιστορίας της Εκκλησίας, από το 1950 μέχρι πρόσφατα. Και δεν έκαναν τίποτα το… αφύσικο!!! Αυτή είναι η φύση των Ιερατείων που συγκροτούνται για να υπηρετήσουν τις εκμεταλλευτικές εξουσίες: Διαφθορά, υμνολογία της εξουσίας, σκληρότητα για τους λαούς, σεξουαλική διαστροφή, εγκλήματα, ευλογία αφανισμών και γενοκτονιών κατακτημένων λαών, κακοποίηση παιδιών  και… τέλος δεν έχει ο κατάλογος.

 Το έγκλημα της διαφθοράς και της ατιμωρησίας, της «ευλογίας» και του θεοκρατικού μυστικισμού των Ιερατείων, είναι διαχρονικό, σε όλο τον κόσμο και με όλες τις εκμεταλλευτικές εξουσίες.   

 Κατά «σύμπτωση» η έκθεση πιάνει το νήμα των εγκλημάτων ταυτόχρονα με την έξαρση της αποικιοκρατικής εγκληματικότητας του Γαλλικού κράτους στις αποικίες όπως στην Ινδοκίνα, Αφρική και ιδίως στην Αλγερία.

 Τυχαίο; Καθόλου!  Η αγγελικά πλασμένη αστική Δημοκρατία της γαλλικής ιμπεριαλιστικής αστικής τάξης είχε απόλυτη ανάγκη της στήριξης της Εκκλησίας στα δικά της εγκλήματα και κάνοντας συμψηφισμούς αλληλοϋποστήριξης έδωσε στο Ιερατείο ασυλία δικαιωμάτων εγκληματικότητας κατ’ εικόνα και ομοίωση δική της!

 Όμορφος κόσμος ηθικός…

 

https://www.kathimerini.gr/world/561525229/skandalo-sti-galliki-ekklisia-thymata-sexoyalikis-kakopoiisis-pano-apo-330-000-paidia-apo-to-1950/

 

https://www.protothema.gr/world/article/1168332/anatrihila-apo-tis-marturies-gia-tous-viasmous-anilikon-stin-katholiki-ekklisia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου