Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Η φάκα των... θετικών διακρίσεων εμβολιασμένων

Από τις ανισότητες στις «θετικές διακρίσεις» (!) και από τις (θετικές) διακρίσεις στον ρατσισμό και τον εθνικοπατριωτισμό!

 Ξεκινάμε από τα απλά. Να δώσουμε περισσότερα δικαιώματα στους εμβολιασμένους, να νοιώθουν ανώτεροι και να απεχθάνονται τους μη εμβολιασμένους, οι οποίοι ταυτόχρονα θα αποκλείονται και από τα ίσα δικαιώματα… Σε λίγο θα έχουμε και πλειοψηφία των εμβολιασμένων, άρα το λαό με το μέρος μας!

 Το τυράκι με τη φάκα είναι δοκιμασμένη συνταγή.

 Μόλις αυτό εμπεδωθεί και «νομιμοποιηθεί» στο λαό, θα βάλουμε τους εμβολιασμένους στην πάντα – έκαναν τη δουλειά τους -  και θα ανοίξουμε το δρόμο για κάθε αίτημα των αρίστων της ελίτ να «διακρίνονται» με επιπλέον δικαιώματα από την πλέμπα… δηλαδή από αυτούς που δεν έχουν πληρώσει την εφορία, το δάνειο, τη ΔΕΗ, τον ΕΦΚΑ, το ενοίκιο, το πρόστιμο, τα κοινόχρηστα… ανεξαρτήτως αν εμβολιάστηκαν ή όχι!

 Και μετά θα περάσουμε και στα επιπλέον «δικαιώματα» όσων σκέφτονται ορθά, εθνικά, κυβερνητικά, χριστιανικά, ευρωπαϊκά,  πατριωτικά…

 Ένα ειδικό (εμφανές ή αφανές) πιστοποιητικό κοινωνικών, πολιτικών, ευρωπαϊκών και πατριωτικών φρονημάτων, με επιδότηση EU, θα είναι το (καλό) διαβατήριο των «αρίστων» της άρχουσας τάξης του πλούτου για τα πάντα. 


  Οι άλλοι, ανάλογα με την «ανισότητά τους» - ας πρόσεχαν - θα έχουν λιγότερα ή καθόλου δικαιώματα…

 Τσιμπήστε το τυρί της φάκας με μια δόση αλαζονικής υπεροψίας όλοι εσείς που σκέφτεστε ρατσιστικά για την «υπεροχή» σας, λόγω του εμβολιασμού. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα σκάβετε τον λάκκο όλων και τον δικό σας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου