Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη… και άλλες διαστάσεις!


Πόσο αξιόπιστος οργανισμός είναι σήμερα ο ΟΗΕ; Και πως μπορεί ένας τόσο ελεγχόμενος από τις ιμπεριαλιστικές χώρες οργανισμός να προβάλει σχέδια γεμάτα ανθρωπισμό και προερχόμενα από το οπλοστάσιο των κομμουνιστών και της Οκτωβριανής επανάστασης που τα περισσότερα άρχισε να τα εφαρμόζει σταδιακά πριν 100 χρόνια και τα έκανε πράξη;

Κάπως έτσι ο καπιταλισμός μοιράζει (σοσιαλιστικού τύπου) αυταπάτες στους λαούς για να τους εγκλωβίζει κάτω από την μπότα των εκμεταλλευτών καπιταλιστών χωρίς καμιά ελπίδα και κανένα μέλλον!

Δείτε και μόνοι τους 17 στόχους του ΟΗΕ και βγάλτε συμπέρασμα(*)




Όταν το διάβασα μ΄ έπιασαν γέλια! Δεν μπορούσα να απαντήσω με την απλή λογική, σε τέτοια ψέματα είναι προτιμότερο το δηκτικό χιούμορ!
Έτσι σχολίασα:

Κατάληψη του (νεοφιλελευθέρου) ΟΗΕ από… Μπολσεβίκους!

Άδωνι  τρέχα… πάρε μαζί και τον Τζήμερο, τον Μπάμπη, τον Πορτοσάλτε, τον Μαραντζίδη και όλα τα πρωτοπαλίκαρα της νεοφιλελεύθερης ελεύθερης ελευθερίας….

Μπολσεβίκοι κατέλαβαν τον ΟΗΕ και επέβαλαν, με τη  γνωστή κομμουνιστική βία, 17 σοβιετικούς, μπολσεβίκικους στόχους για όλο τον κόσμο, τους οποίους είχαν στο τσεπάκι τους από το 1917 και τους εφάρμοσαν στους δύσ-τυχους, τρεισ-τυχους, λαούς των σοσιαλιστικών χωρών, επειδή οι κρυπτοκομουνιστές αγγλογάλλοι δεν επιτέθηκαν μαζί με τον Χίτλερ να τους αφανίσουν!

Και μόνο να ακούσεις τα τρελά για «μηδενική φτώχεια», «μηδενική πείνα» και «καλή υγεία και ευημερία» για όλους, θα πάθεις. Και πως θα αναπτυχθεί ρε η… επιχειρηματικότητα αν σπαταλούνται έτσι τα λεφτά;

Το δούλεμα:
Αντόνιο Γκουτέρες, ΓΓ ΟΗΕ: «Οι (17) Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα, και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από το να επενδύσουμε στην ευημερία των νέων.»

Απολαύστε 100 χρόνια μετά την Οκτωβριανή επανάσταση τι στόχους βάζουν αυτοί που σφάζουν όποιο λαό τους απαιτεί!!!

Μοιράζουν απίστευτες αυταπάτες και επιθυμούν για τους λαούς, την ίδια ευτυχία που επιθυμούσαν οι δουλοκτήτες για τους δούλους!

Ευτυχία των λαών με καπιταλισμό στο ιμπεριαλιστικό στάδιο της παρακμής του. Η τέλεια αντίθεση!

Είπαμε να μας δουλεύουν αλλά όχι κι έτσι.

(*) Κι όμως αυτοί οι ψευδεπίγραφοι στόχοι, δεν είναι τίποτα άλλο από την τεράστια επίδραση που είχε και έχει κομουνιστική ιδεολογία σε σημείο να εξαναγκάζονται να υιοθετούν στόχους που είναι απαίτηση των λαών από την εποχή της Οκτωβριανής επανάστασης(!),  για να παγιδέψουν τη συνείδησή τους. Ο μόνιμος φόβος τους ότι το σύστημα της εκμετάλλευσης αναπαράγει τον νεκροθάφτη του, τους εξαναγκάζει να τάζουν πράγματα που η υλοποίησή τους προϋποθέτει την ανατροπή του συστήματος! Και θα το κάνουν μέχρι να ανατραπεί.

Για να μη λέτε πως είναι όνειρο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου