Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΕΒ και η «συνέχεια του κράτους» με τη Ν.Δ.



Πλήρως ικανοποιημένος ο ΣΕΒ από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, απαίτησε από τη Ν.Δ. και πέτυχε, το έργο του ΣΥΡΙΖΑ να περιφρουρηθεί και να συνεχιστεί αδιαλείπτως! Για την προστασία αυτή πέτυχε την τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ, Άκη Σκέρτσου*, στην καίρια θέση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για το συντονισμού του κυβερνητικοί έργου!

Τι θέλει να προστατέψει ο ΣΕΒ; Το είπε ο ίδιος ο Άκης Σκέρτσος. Μιλώντας στη ΓΣ του ΣΕΒ (16/6/2019) αποκάλυψε πλήρως τον λόγο, όπως μας λέει το σχετικό δελτίο τύπου του ΣΕΒ: «κατά τον προηγούμενο χρόνο χάρη στις συστηματικές παρεμβάσεις του Συνδέσμου … ΑΠΟ ΤΑ 96 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 280 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ 62% ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ».
(τα κεφαλαία δικά μας)

Σε αυτό τον ρυθμό του ΣΥΡΙΖΑ θα τους συντονίζει όλους!

Τώρα ναι, θα είναι τιμή για το ΚΚΕ να τον βρίζουν οι συριζαίοι που δεν στήριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τι να στηρίξει δηλαδή; Τα νομοσχέδια του ΣΕΒ;

*Ο Άκης Σκέρτσος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Σ.Ε.Β. από τον Ιούνιο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2019. Έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης του Δημόσιου Τομέα κατά την πενταετία 2009-2014, με πιο πρόσφατη αυτή του Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Ιούλιος 2012 – Ιούνιος 2014).

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΣΕΒ από τη Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου