Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Τσεχοσλοβακία, Ινδονησία και στοχευόμενος αντικομουνισμός




21.8.2018

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, επαναλαμβάνεται, σε παγκόσμιο επίπεδο, το ίδιο αστικό τρέιλερ για την Τσεχοσλοβακία. Και κάθε καρυδιάς καρύδι ρίχνει νερό στον ιμπεριαλιστικό μύλο, άλλοι «υπερασπίζοντας τον σοσιαλισμό» που δήθεν οι σημερινοί ορκισμένοι διαχειριστές κυβερνήτες του καπιταλισμού της Τσεχίας και Σλοβακίας θα έφερναν το ’68 στην Πράγα, όσο ακριβώς έφερε και η «Αλληλεγγύη» στην Πολωνία. Εκεί όμως ο λαός έχασε σήμερα ό,τι είχε και δεν κέρδισε τίποτα από αυτά που του υποσχέθηκαν.

Ρίχτε νερό στο μύλο των ιμπεριαλιστών διάφοροι γραφιάδες υποκριτές που δακρύζετε για την Τσεχοσλοβακία κάθε χρόνο τέτοιο καιρό προγραμματισμένα!

Καμιά φορά απορώ πόσες δεκάδες χιλιάδες δημοκράτες Τσεχοσλοβάκοι δολοφονήθηκαν, σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθούν οι προπαγανδιστές, από τα τανκς των Σοβιετικών. Δύσκολο να το βρω.  Διαβάζω για 30 για 60 (οι μισοί από ατυχήματα, για 90  κλπ. για άτομα όμως, όχι δεκάδες χιλιάδες! Δεν χαρίζω καμία ζωή, αλλά αν πχ κάπου έσφαζαν 1 εκ. όλοι αυτοί οι ψυχοπονιάρηδες κονδυλοφόροι δεν θα δάκρυζαν ποτάμια; Μη βιαστείτε να απαντήσετε…

Θα μου πει ένας έξυπνος πολίτης που «καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται», η ανθρώπινη ζωή είναι  ανεκτίμητη, δεν έχει σημασία ο αριθμός των νεκρών! Ναι αλήθεια; Άντε να το πιστέψουμε, που θα καταλήξουμε; Στο, άρα, τι ένας νεκρός από σοβιετικούς, τι εκατομμύρια νεκροί από τον φασισμό! Το ίδιο είναι!!! Να η πονηρή εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού όπως επιτάσσει το αντικομουνιστικό μνημόνιο της ΕΕ που κάνει ο καλός πολίτης!


Καλά μη τα πιάνεται στα σοβαρά ότι μπορεί να δακρύσουν για κάποιον οι κονδυλοφόροι του ιμπεριαλισμού, ούτε για τους νεκρούς Τσεχοσλοβάκους δακρύζουν. Για αντικομουνιστικό εμπόρευμα τους θέλουν.


Κάποιος όμως πιο πονηρός θα πει, το πολιτικό έχει σημασία όχι οι νεκροί! Μπα… τώρα μπορούμε να αφαιρούμε τους νεκρούς από τις δολοφονικές εφορμήσεις του ιμπεριαλισμού σε όλο τον κόσμο επί 120 χρόνια και να μιλάμε απλώς για «το πολιτικό»;;; τι ωραία αθώωση του ιμπεριαλισμού στην πλάτη της Τσεχοσλοβακίας…

Να ρωτήσω όμως, πότε αυτοί οι «πολύ δημοκράτες» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκαναν ένα αφιέρωμα, όπως της Τσεχοσλοβακίας, για την Ινδονήσια;  Γιατί το λέω; Γιατί στο ίδιο διάστημα με τα «τσεχοσλοβάκικα» διαδραματίζονταν το δράμα της «χειροποίητης» δολοφονίας 1.000.000 κομμουνιστών και φίλων του ΚΚΙ στην Ινδονησία, από τους αμερικανοκίνητους φασίστες. Να πω ότι δεν έχει καμιά σημασία ο αριθμός των νεκρών εδώ; Δεν έχει καμία σημασία η ωμή δολοφονία 1 εκ. κομμουνιστών, είναι το ίδιο με κάποιους Τσέχους που θρηνείτε σωπαίνοντας για το 1 εκ.;;; Το «πολιτικό» έχει σημασία; Μα ούτε το δολοφονικό, ούτε το πολιτικό της Ινδονησίας προβάλλεται από κανέναν αστό, μικροαστό, «αριστερό», αριστερούλη… γιατί άραγε; Αμνησία έχουν; 





Μπορούμε να περιμένουμε άραγε από τους κονδυλοφόρους των ιμπεριαλιστών τον σχολιασμό τέτοιων ανατριχιαστικών ομολογιών φασιστών δολοφόνων τον καιρό των «τσεχοσλοβακικών»;  



Αμνησία έχουν, όπως για τα 6,5 εκ δολοφονημένων από τους Ναζί στην Πολωνία, τόσο αμνησία ώστε κάθε χρόνο να μαθαίνουμε για το «έγκλημα των σοβιετικών στο Κατίν» - το οποίο επιβεβαίωσαν με πλαστά έγγραφα και οι Ρώσοι αντικομουνιστές!!! Και μιλώντας όλοι για το Κατίν (που «ανακάλυψε» ο  Γκέπμπελς και το ψεύδος του το επικαλούνται όλοι σαν απόλυτη αλήθεια… και ο αριθμός των εκτελεσμένων είναι ελεύθερος να βάζει ο καθένας όποιο νούμερο χιλιάδων θέλει! ), παθαίνουν αμνησία για την ωμή δολοφονία 25.000 σοβιετικών στρατιωτών και αξιωματικών, το 1923, από τους Πολωνούς φασιστοτσιφλικάδες. Αυτό γαργάρα! Ε, δεν είναι το ίδιο. Η δήθεν εκτέλεση των Πολωνών από σοβιετικούς, είναι πιο σπουδαία(!) γιατί τα πτώματά τους έχουν αντικομουνιστική αξία!

Σε λίγο στην Πολωνία και τις Βαλτικές χώρες θα διδάσκουν, αν δεν διδάσκουν ήδη, για την… «απελευθερωτική» εξόρμηση της Βέρμαχτ προς ανατολάς…. Για την ώρα γκρεμίζουν τα μνημεία των 600.000 σοβιετικών που έπεσαν για την ελευθερία της Πολωνίας και τα αντικαθιστούν με δωσίλογους που έδωσαν μάχες κατά των σοβιετικών μαζί με τους Γερμανούς ή μεσολαβούσαν στους ναζί για το πόσοι Πολωνοί θα είναι στην κάθε παρτίδα για τα κρεματόρια! Στις Βαλτικές χώρες ήδη αυτά είναι επίσημη πολιτική, συνταξιοδοτήθηκαν μάλιστα και όλοι οι εγκληματίες δωσίλογοι που υπηρέτησαν στα vaffen SS!

Κατά τα άλλα η Τσεχοσλοβακία είναι ο πόνος τους!

Έτσι είναι κάνοντας αντικομουνισμό. Επιλέγουν αυτά που θέλουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου