Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


Ένα τεράστιο ποτάμι διαδηλωτές κατά της Μέρκελ, της ΕΕ, της τρόικας , των μνημονίων και των πολιτικών που ασκούνται, το οποίο ξεκινούσε σχεδόν από την Ομόνοια και κατέληγε στην Φιλελλήνων ήταν η σημερινή διαδήλωση του ΠΑΜΕ. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους.
Η μαζική αυτή παρουσία απέτρεψε την παρουσία των προβοκατόρων και όση ώρα διαρκούσε η διαδήλωση δεν κατάφεραν να παρεισφρήσουν και να δημιουργήσουν επεισόδια ώστε να προκαλέσουν τις δυνάμεις καταστολής για να επέμβουν και να… «εφαρμόσουν το νόμο»! Να εφαρμόσουν δηλαδή την παράνομη και αντισυνταγματική απαγόρευση των συγκεντρώσεων από Ομόνοια και Σύνταγμα μέχρι Κατεχάκη
Φυσικά η απαγόρευση αυτή έγινε θρύψαλα από την μαζική παρουσία του κόσμου με πυρήνα το ΠΑΜΕ. Οι δε προβοκάτορες εμφανίστηκαν μετά την αποχώρησή του, για να παίξουν τους γνωστούς θεατρικούς ρόλους του κλέφτη κι αστυνόμου για να δώσουν την τροφή που θέλουν τα κανάλια ώστε να αμαυρώσουν τη διαδήλωση.
 Ομόνοια
 
 
Ομόνοια
 
Σταδίου
 

Σύνταγμα





Σύνταγμα, η αντάμωση με τους άλλους διαδηλωτές.



Σύνταγμα, η αντάμωση με τους άλλους διαδηλωτές.



Σύνταγμα, η αντάμωση με τους άλλους διαδηλωτές.


Σύνταγμα
 

6 σχόλια:

  1. Γιατί λέτε του ΠΑΜΕ και όχι του ΚΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 4,5 % ΞΕΣΗΚΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΤΟ 27 % ΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον πρέπει να διαβάσεις το Ριζοσπάστη. Τα λέει κάπως διαφορετικά. Τα επεισόδια άρχισαν αρκετά πριν αποχωρήσει το ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ να ρίχνουν αβέρτα χημικά σε όλη την, προς τη Β. Σοφίας, πλευρά της πλατείας. Για να αποτρέψουν καμιά δεκαριά που ...χτυπιόντουσαν στον σιδερένιο φράχτη. Χτυπούσαν και κυνηγούσαν κόσμο στη Πανεπιστημίου μέχρι και μετά την Αμερικής ενώ οι άλλοι πέταγαν πέτρες και μολότωφ από ...πίσω από τα ΜΑΤ!
    Αφού σταμάτησε ο κλεφτοπόλεμος άρχισε να αποχωρεί το ΠΑΜΕ από τη Σταδίου προς Ομόνοια, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (ΚΚΕ(μ-λ), Μ-Λ ΚΚΕ κ.α.) από την Πανεπιστημίου. Στο Σύνταγμα εγκλωβίστηκαν κομάτια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δέχτηκαν επίθεση και απωθήθηκαν προς τον Εθνικό Κήπο.
    Τίποτα δεν απετράπει λοιπόν από κανένα για άλλη μια φορά χτυπήθηκε κόσμος, συνελήφθησαν πολλοί ανάμεσά τους και μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πριν κατά και μετά την πορεία και εσύ δε λές κουβέντα γι' αυτό!
    Διάβασε το Ριζοσπάστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9 Οκτωβρίου 2012 10:52 μ.μ.

    Το ΠΑΜΕ είναι οργάνωση συνδικαλιστικου χαρακτήρα και το ΚΚΕ πολιτικού. Δεν νομιζω οτι πρέπει να μπερδέψουμε τους ρόλους. Εσύ βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να τις ονομάζεις ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. τι να κάνω εγώ γι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10 Οκτωβρίου 2012 11:47 π.μ.

    Κάποια γεγονότα ίσως μου διέφυγαν γιατί ήμουν πολύ κάτω στην Ερμου και δεν έβλεπα τι εκριβώς είχε γίνει επάνω. Ο γιός μου μετά μου είπε οτι χτύπησαν το ΠΑΜΕ και σειρά απο προβοκάτορες τους πετούσαν πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9 Οκτωβρίου 2012 10:58 μ.μ.

    δεν γνωρίζω που ήταν το 27% δεν το είδα. ίσως να ετοίμαζε την ευρωαπϊκή αριστερή διακυβέρνηση ως απάντηση στην δεξιά Μέρκελ, ξέρω γω!

    οι κακές γλώσσες λένε οτι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν πολλαπλάσια του 27% στο Σύνταγμα, δεν το πιστεύω γιατί με μπερδεύουν οι αριθμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή