Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ και αυτοί που περιμένουν τη… Δευτέρα Παρουσία!

 Ντροπή σε αυτούς που απουσιάζουν από τους αγώνες των εργαζομένων να σώσουν  την μεγαλύτερη βιομηχανία νικελίου στην ΕΕ, από τη διάλυση, το ξεπούλημα και τα νύχια του μονοπωλιακού κεφαλαίου, περιμένοντας να νικήσουν στις κάλπες για να… ασχοληθούν με το θέμα. Δηλαδή τάζουν λύση στη Δευτέρα Παρουσία!

 Ζούμε επί χρόνια έναν χυδαίο πόλεμο κατά του ΚΚΕ με απίστευτες κατηγορίες. Μια από αυτές ήταν και ότι το  ΚΚΕ δεν αγωνίζεται και δεν ενδιαφέρεται για το καθημερινό δράμα του λαού. Διακηρύττει ότι μόνο στον σοσιαλισμό θα λυθούν ως δια μαγείας τα προβλήματα και δεν έχει νόημα να κάνουμε τώρα αγώνες! Αυτό που κάνουν αυτοί αναμένοντας τη νίκη στις κάλπες το φορτώνουν στο ΚΚΕ!

 ΟΙ απόντες από κάθε αγώνα του λαού για δικαιώματα και μεροκάματο μέσα από τη γυάλα τους βλέπουν τις χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές με επικεφαλής το ΠΑΜΕ σαν σκόνη στο γυαλί!

 Παρότι έχουν εξευτελιστεί πολλές φορές, όντας απόντες από κάθε αγώνα, συνεχίζουν να πιπιλίζουν το ίδιο επιχείρημα!

 Μπροστά μας αυτές τις μέρες εκτυλίσσεται το έγκλημα της κυβέρνησης κατά της ΛΑΡΚΟ. Θα την ξεπουλήσουν – χαρίσουν στο μεγάλο κεφάλαιο, αφού πρώτα πετάξουν στον δρόμο τους εργαζόμενους!

 Μιλάμε για τη μεγαλύτερη βιομηχανία νικελίου της ΕΕ και μάλιστα σε εποχή που σε παγκόσμιο επίπεδο το μέταλλο αυτό σπανίζει.


 

 Το ΚΚΕ κήρυξε αμέσως κινητοποίηση και την Πέμπτη 20/6/2024, οργανώνει με το ΠΑΜΕ μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 12:00. Να μη περάσει η κατάπτυστη τροπολογία για λουκέτο και εκκαθάριση στη ΛΑΡΚΟ (αυτόματος θάνατος) και χάσει η χώρα τη βιομηχανία και οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους.

 Ο Ριζοσπάστης από μέρες κτυπάει καμπάνες για το θέμα. Ο ίδιος ο ΓΓ του ΚΚΕ πήγε στη ΛΑΡΚΟ να στηρίξει τους εργαζόμενους. Τα στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ οργώνουν την περιοχή, είναι σε συνεχή αγώνα συμπαράστασης και οργάνωσης των οικογενειών που χάνουν την μοναδική πηγή εισοδήματος. Οργανώνουν και στηρίζουν την κάθοδό τους στο Σύνταγμα.

 Είδατε εσείς κανέναν από αυτούς που λένε ότι το ΚΚΕ περιμένει την… Δευτέρα Παρουσία να κινητοποιείται; Να καλεί τους εργαζόμενους και το λαό σε μάχη;

 Τους ξέρουμε από χρόνια. Ασχολούνται τις...  «αξίες» της ΕΕ, με τα κομματικά τους και ποιος θα πάρει το δακτυλίδι από την άρχουσα τάξη για να βαπτιστεί «εν αναμονή Πρωθυπουργός», διάδοχος του Μητσοτάκη, ώστε να «σώσει» τον λαό από αυτόν αλλά να γίνει ο ίδιος βεζίρης στη θέση του βεζίρη! Ποτέ δεν έγινε διαφορετικά στις εναλλαγές των αστικών κομμάτων στην κυβερνητική εξουσία. Όσο για τα προβλήματα του λαού τα στέλνουν στον ουρανό για να λυθούν στη Δευτέρα Παρουσία.

 Δείτε τα πρωτοσέλιδα όλων των κομματικών αποχρώσεων. Ούτε μια λέξη για τη ΛΑΡΚΟ. Σαν από συμφωνία περιμένουν να γίνει το έγκλημα και μετά να κατηγορήσουν τον Μητσοτάκη για ξεπούλημα… αρκεί το ξεπούλημα να γίνει!

 Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συριζαίους που έχουν τακτικά το χυδαίο «Δευτέρα Παρουσία» για το ΚΚΕ στο στόμα τους, βρήκε χρόνο να καταδικάσει τον Κούγια για τα ομοφοβικά του σε συνέχειες. Για τη ΛΑΡΚΟ και το ξεπούλημα δεν είχε χρόνο, ούτε είδε, ούτε άκουσε και είναι απών ακόμη και από τη Βουλή στην οποία είναι «Αξιωματική Αντιπολίτευση» για να δει την τροποποίηση.  Σιγά μη τον ενδιαφέρει. Η Αύγη που είναι λαλίστατη σε άλλα, εδώ πρωτοσέλιδη σιωπή! Μόνο η ΕΦΣΥΝ κάνει μια "εξόριστη" αναφορά (σαν να είναι τριτοκλασάτο θέμα), για να μη την αδικώ. Τόσος είναι ο πόνος τους για τους εργαζόμενους και τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας!

 ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ «ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»!

 

 

 















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου