Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ!!!


• Σοκ στην τρόικα και το ΔΝΤ από την επαναστατική απόφαση της κυβέρνησης!


Με μια ιστορικής σημασίας αποφασιστική κίνηση, η κυβέρνηση αρνήθηκε στην τρόικα και τους ξένους δανειστές όχι μόνο να επιβάλει νέους φόρους στον λαό αλλά αποφάσισε να τους κάνει μικρότερους.


Την ανακοίνωση έκανε σήμερα το πρωί ο κ. Παπαρήμος στην ΕΕ και στην τρόικα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων με πρώτη την κάθετη πτώση των χρηματιστηρίων, την εκτίναξη των σπρέντ και την άρση των πάσης φύσεως δανειοδοτήσεων προς τη χώρα. Παρά τις αντιδράσεις αυτές η κυβέρνηση εμμένει σταθερά στη θέση της και κάλεσε τον λαό να σταθεί στο πλευρό της.


Η σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης έχει ως εξής:


«Κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι η κατάσταση της οικονομίας της χώρας βαίνει εντελώς αρνητικά και κινδυνεύει η επιβίωση του λαού μας. Μπροστά στον κίνδυνο να πεινάσει ο λαός μας εμείς θέτουμε την επιβίωσή του πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών και αποφασίσαμε τα εξής:

-Αναβάλλονται όλες οι νέες αυξήσεις φόρων, τελών και εισφορών που ήταν να επιβληθούν, πάνω στους άλλους φόρους, μέσα στο 2011.


-Αναβάλλονται όλες οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων που θα επιβάλλονταν επιπλέον μέσα στο 2011.


-Αρνούμαστε να επιβάλλουμε τα νέα μέτρα μέσα στο 2011 και τα αναβάλουμε για το 2012.


-Όλοι οι φόροι φέτος θα είναι πιο μικροί από αυτούς του 2012.


-Όλοι οι μισθοί θα είναι φέτος πιο μεγάλοι από το 2012.


-Όλες οι κοινωνικές δαπάνες θα είναι πιο μεγάλες από του 2012.


-Όλες οι δαπάνες Παιδείας θα είναι μεγαλύτερες από του 2012»



Σε ανακοινωση δε προς τον λαό αναφέρονται τα εξής:

"Καλούμε τον ελληνικό λαό σε στήριξη της κυβέρνησης ώστε να διαφυλάξουμε για το 2011 το επίπεδο ζωής που μαζί κατακτήσαμε. Μέχρι να έρθει το 2012 μπορούμε να ζήσουμε άνετα, αισιόδοξα και επιτέλους πλούσια.

Καλείται ο λαός να συμμετάσχει μαζικά στη στήριξη της κυβέρνησης με τη συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή των μειωμένων φόρων και των αυξημένων εισοδημάτων από σήμερα 30/12/2011μέχρι και τις 31/12/2011.

-Η επιβολές των ξένων για φέτος δεν θα περάσουν
-Όλα φέτος καλύτερα από το 2012.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ,

ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ"!

4 σχόλια:

  1. Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαυτήν την Χώρα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ σαυτήν την Χώρα βασίζονται στο τρίπτυχο: Ανθελληνισμός, Εφιαλτισμός και Σατανισμός ! Την Χώρα αυτή την ΚΡΑΤΟΥΝ στην ΖΩΗ μόνο το φιλότιμο των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού ! Αυτό το βοθρόδες τρίπτυχο των ΘΕΣΜΩΝ, επιζεί με της πλάτες των ΞΕΝΟΝ, φτιάχνωντας και πολιτικές βοθροπαράγκες της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ/Ελληναράδες (Σιωνιστική αντίληψη-ΜΗ Ελληνική) και άλλα ξένα μη ταυτόσημα με την Ελληνική μας Παιδεία! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ και ως προέκταση αντικειμένικα εκ συναγωγής (μουσική ορολογία) οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ των ΘΕΣΜΩΝ, διέπωνται από ΚΑΘΑΡΑ-ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τα εφαρμόζουν στην πράξη (απόδειξη: Το σήμερα είναι προέκταση του χθές), δικαιολογίες για τους Λειτουργούς των ΘΕΣΜΩΝ δεν πρέπει να υπάρχουν και ούτε υπάρχουν! ΜΕΤΟΧΟΙ και ΣΥΝΜΕΤΟΧΟΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!! Η άλλη (η ... "κλασική) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμαι και λέμαι: Το "Χ" (CHI) το βρίκαμαι πρόσφατα στο CERN της Ελβετίας (λεφτά όμως δεν βρίκαμαι στην Ελβετία!!), το "Ψ" (PSI) το βρίκαμαι και αυτό ... αναγκαστικά δια μέσου της ΔΥΝΑΤΗΣ οικονομίας μας, τώρα μας υπολοίπεται το "Ζ" !! Που θα πάει που θα βγει, θα το βρούμαι και αυτό ! Και έτσι θα έχουμαι και τους 3 ΑΞΟΝΕΣ του ... ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΧΨΖ)!! ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ, κυκλοφορούν Καρτεσιανά τριδιάστατα συστήματα με ... 2 Αξόνες, ως επί το πλείστον τα ονόματα τους αρχινούν από το "ΠΑΠΑ...", όπως λόγου χάριν: Παπάρας, Παπάρια, Παπατζίδες, .... ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή